23948sdkhjf

En Harley Davidson udleder også giftig udstødningsgas

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geovent A/S

En effektiv ventilations- og udsugningsløsning sikrer et god og sundt arbejdsmiljø.

Når et værksted flytter til nyopførte lokaler, gøres der mange overvejelser. Det inkluderer indretning, udstyr og ikke mindst effektiv udsugning, så luften i værkstedet er frisk og uskadelig.
 
Netop denne situation var Cap’s Harley Davidson i Roskilde i, og selvom en Harley Davidson er en spændende motorcykel, skaber dens udstødningsgasserne et dårligt og farligt arbejdsmiljø.
Kunden ønskede en praktisk løsning, som også skulle være fleksibel i dagligdagen. Da lofthøjden var lav, ønskede man også en løsning, som ikke fylder for meget. Samtidig med at det skulle være en løsning, som er nem at betjene for medarbejderne.
 
Derfor blev der valgt en løsning med en slædekanal på tværs af lokalet, hvorpå et antal slædevogne med tilhørende fleksible slanger er monteret. En balance sikrer, at slangerne holdes oppe eller nede efter medarbejderens ønske.
 
Slangerne er monteret med et Y- stykke, som er ideel til et motorcykel værksted. Ofte har en motorcykel en dobbelt udstødning, og Y-stykket kan suge fra begge samtidig. For at sikre en god og tæt tilslutning ved udstødningen er vores GeoFlexGrip valgt. Den lukker sammen, når det ikke er i brug, og dermed stoppes sugningen. Samtidig er denne gummibelagt og beskytter mod ridser på de flotte motorcykler.
 
Ventilatoren er monteret på taget, så støjen minimeres. Det er en trykstærk MSFG 200 ventilator med scirocco hjul. Endvidere er en trykvagt monteret, så der gives advarsel, hvis der opstår unormale forhold i systemet, som f.eks. ved for lavt tryk.

Se mere på www.geovent.dk eller kontakt os på tlf. 86 64 22 11 eller salg@geovent.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geovent A/S

Hovedgaden 86
8831 Løgstrup
Danmark
Geovent A/S

Send til en kollega

0.062