23948sdkhjf

Husker du at forkæle dine medarbejderes bagdele?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

… Ellers har du nu muligheden med ergonomiske arbejdsstole

Hvordan har du sidst tænkt på dine medarbejderes bagdele? Altså, vi mener selvfølgelig i forhold til at sidde behageligt og ergonomisk. Hos DENIOS kan vi hjælpe med at gøre arbejdsdagen sjovere, motivationen højere og arbejdsglæden større med vores ergonomiske arbejdsstole.

 

Hold en fest for dine medarbejderes bagdele hver dag

Sidder dine medarbejdere meget ned på arbejdspladsen? Der er måske meget kontorarbejde, laboratoriearbejde eller endda 24 timers arbejdspladser? Lige meget hvilken type arbejdsplads, du holder kørende, så husk at holde en fest for dine medarbejderes bagdele hver dag. Ellers daler motivationen og dermed også effektiviteten hos dine medarbejdere. Det er jo ikke sjovt at arbejde, hvis du sidder af H til og får ondt i rumpetten…

 

Hvordan ved du, at du har de rigtige arbejdsstole på arbejdspladsen?

Der er nogle parametre, som er et godt udgangspunkt for at teste, om du har de rigtige arbejdsstole til rådighed på arbejdspladsen. Så hvilke parametre taler vi om?

  1. Sørg for at have en arbejdsstol med blødt sæde og ryglæn – især hvis du har dine otte timers daglige arbejde foran en computer.
  2. Ha’ et justerbart sæde og ryglæn så du kan ’skræddersy’ stolen til din højde og bagdel.
  3. Tjek efter om din arbejdsstol er kvalitetsstemplet med DIN 68 877 for den bedste komfort.
  4. Husk der er forskel på eksempelvis en arbejdsstol til produktionen / værkstedet og en arbejdsstol til kontoret.

 

Trænger din virksomheds arbejdsstole til en opgradering?

Hvis din virksomheds arbejdsstole trænger til en opgradering, kan du passende placere bagdelen solidt i det knap så behagelige sæde (deraf den ønskede opgradering), mens du kigger på vores webshop. Vores udvalg af ergonomiske arbejdsstole strækker sig nemlig fra arbejdsstole til laboratorier, ESD-beskyttelsesområder, 24 timers arbejdspladser og kontorer.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Billeder & videoer

Ergonomisk arbejdsstolErgonomisk arbejdsstolErgonomisk arbejdsstolErgonomisk arbejdsstolErgonomisk arbejdsstolErgonomisk arbejdsstolErgonomisk arbejdsstolErgonomisk arbejdsstol

Send til en kollega

0.079