23948sdkhjf

Forførende og familievenlig Ford Kuga Plug-In Hybrid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Ford Kuga Plug-In Hybrid er den SUV, du altid har ønsket dig: Enormt praktisk, dejlig stor, tilpas grøn og meget billig. Men der er også små sten i skoen. Styretøjet sejler, dækkene støjer, og det elektriske driller.

Når du betragter Kuga første gang og beder din nabo gætte prisen på den, vil han sikkert gnide sig under hagen og mumle noget omkring de 400.000 kroner. Han vil nemlig se en rummelig SUV med masser af plads på bagsæderne, der endda kan skydes individuelt frem og tilbage, så bagagerummet rummer op til 581 liter.

Han vil også blive imponeret af, at det er en plug in hybrid, så der både er stort batteri og elmotor, foruden benzineren på 2,5 liter og et automatgear. Samlet har du 225 hestekræfter, og der bliver lovet 56 kilometer på ren strøm – hvilket vores testuge i vognen viste sig at passe meget godt til virkeligheden.

Sæderne er tilmed superlækre og støtter godt, mens det ydre design af Kuga er noget, ingen kan have noget imod. Kort sagt, her er en utrolig masse bil, som kan rummer både labrador og barnevogn.

Det vildeste er dog, at din nabo er helt i skoven. Prisen starter ved 270.090 kroner, og det er altså rørende. Det gør Kuga Plug In Hybrid til det bedste tilbud i Danmark lige nu uanset, hvor mange sten i skoen vi fandt.

Stenene
For det første er der den digitale instrumentering, der er et stort bib-bib-spil af små ikoner og animerede instrumenter, som lige kræver, at øjnene vænner sig til instrumenteringen for at finde hvile. Digitalt display følger med fra og med udstyrsniveauet Titanium X til 286.090 kroner, så den kan du jo bare lade være med at bestille.

Du kan køre dejligt langt på batteridrift alene og nyde, at det er til at finde en p-plads i indre København, mens du sparer nogle grunker til benzin, men vi oplevede et par gange at komme ud til en bil, som ikke havde ladet op. Du skal altså lige sikre dig, at vognen tager imod strømmen, når du slutter stikket til.

Smart er det dog, at du også i lågen til stikket med det samme kan se, hvor meget batteriet er ladet op, da det vises med en ring af lys omkring stikket – jo mere af ringen, som lyser ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.11