23948sdkhjf

Genopladelig og kraftfuld LED-pencillygte fra SCANGRIP

| Medlemsnyhed | Indrykket af SCANGRIP A/S

WORK PEN 200 R er en ny kompakt og handy pencillygte, der byder på utallige anvendelsesmuligheder for den professionelle håndværker.

WORK PEN 200 R leverer et særdeles kraftigt lys, både fra hovedlyset (op til 200 Lumen), men også fra præcisionsspotlyset i toppen (150 lumen), hvilket er er ret enestående for så lille en lampe. Den har samtidig en lysdæmperfunktion fra 10 til 100 %, så lyset kan tilpasses til den specifikke arbejdsopgave.

Med indbyggede magneter samt clips til brystlommen giver WORK PEN 200 R fleksible placeringsmuligheder og gør det nemt at have den med rundt i løbet af arbejdsdagen.

Den er ideel for mekanikeren, der har brug for en handy arbejdslampe til inspektionsarbejder i motorrummet eller elektrikeren, der har brug for en fleksibel arbejdslampe, der er nem at have med i lommen dagen lang.

WORK PEN 200 R er en del af SCANGRIPs lommelygteserie, der er opdateret med et nyt lækkert design med ekstrem kraftigt lys og forbedret funktionalitet for en endnu bedre brugeroplevelse og øget effektivitet.

Læs mere om WORK PEN 200 R her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SCANGRIP A/S

Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Danmark
SCANGRIP A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063