23948sdkhjf

Land Rover Discovery Sport er bedre end nogensinde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Vi skal både forbi de italienske alper og Københavns svar på Refshalleøen, for Land Rover har fuldstændig revolutioneret Discovery Sport. Nu er den endelig blevet en god bil – og den er faktisk billigere end konkurrenterne.

Solen bager ned og sender varmestråler op fra den ujævne asfalt. Vi må være adskillige hundrede meter over havoverfladen i Dolomitterne i det nordøstlige Italien. Trafikken op ad bjerget på vej mod Marmolata-gletsjeren er tung. Det lader dog ikke til at bekymre min chauffør, Karl Richards. Han er chefingeniør hos Land Rover og har ansvaret for at godkende ESP-systemet i nye biler. Derfor sidder vi i en kamufleret SUV, som bliver kørt, som var vi med i en biljagt i en James Bond-film. Vi overhaler adskillige turistbusser, men også mange motorcykler, Porsche 911’ere, en Caterham og selv en Dodge Viper, som alle er kørt op ad bjergvejene for at nyde de mange sving. Men ingen af dem havde nok forestillet sig, at de skulle blive overhalet af en SUV – som man på det tidspunkt ikke har set officielle billeder af endnu.Indvendigt var bilen udstyret med bur og racersæder, og kabinen var dækket med sort stof, så det var umuligt at se, hvordan produktionsbilen ville se ud.

På grund af min store respekt for Karl Richards og hans team, blev jeg faktisk en smule skuffet over Discovery Sport, da jeg selv kom bag rattet. Bilen var dynamisk blandt de bedre i klassen, men det gjorde affjedringen hård og ukomfortabel, og JLR’s nyudviklede Ingenium-dieselmotor virkede grov.

Velkommen til nutiden
Tiden flyver, og nu har Land Rover så lanceret den faceliftede version af Discovery Sport, og der er sandelig sket noget under huden. For selv om Discovery Sport ligner sig selv, så er bilen bygget på en helt anden platform. Oprindeligt var den bygget på en platform, som ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.078