23948sdkhjf

Supra på tilbud – med fire cylindre sparer du 240.000 kroner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Toyota er klar med priserne på den firecylindrede Supra. Den er under et sekund langsommere end den sekscylindrede storebror, og den er op til 240.000 kroner billigere.

På Biltorvet er vi ret vilde med den nye Toyota Supra. Det er en rigtig herrevogn med baghjulstræk og magtfuld sekscylindret motor, som føles stærkere end de opgivne 340 hestekræfter. Men en rigtig sportsvogn koster desværre også rigtig mange penge, og Toyota forlanger nu 1.029.990 kroner for GR Supra Premium med den 3-liters motor.

Det er jo de færreste, der har den slags penge, men Toyota har selv en løsning på problemet. Okay, det er heller ikke en billig løsning, men trods alt en billigere løsning. For nu er Toyota klar til at lancere den firecylindrede version af Supra. Så i stedet for at have en sekscylindret rækkemotor fra BMW-motor, kan du få en firecylindret, 2-liters BMW-motor, og samtidig ’nøjes’ med 258 hestekræfter i stedet for 340.  

Selv om den sekscylindrede motor er et vidunderligt kraftværk, skal du ikke umiddelbart rynke på næsen af den mindre motor. Den yder 400 Nm allerede fra 1.550 o/min, og vi har senest kørt den samme motor i BMW 3-serien. Det er en rigtig fin og smidig motor, som både har solidt bundtræk og er omdrejningsvillig nok til at komme i nærheden af 7.000 o/min. Og så betyder den mindre motor, at der ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.141