23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Så bliver det ikke nemmere at montere ekstra lys på køretøje

Plug&Play ledningsnet reducerer monteringsomkostninger

Eftermontering af lys  

I sortimentet hos SEC A/S finder man et stort udvalg af Auto-LED til eftermontering på mange former for køretøjer.
Udvalget af Auto-belysning er stort, og indeholder bl.a. fjernlys, advarselslamper i mange former og formater samt lysbroer og flash LED.


Det er ikke uden grund, at sortimentet af Auto-LED hos SEC A/S er så stort, efterspørgslen for ekstra lys er nemlig stigende, både til personbiler, varebiler samt tunge køretøjer.

Hos SEC A/S har man, udover bakkamerasystemer og kameraer, også specialiseret sig inden for unikke belysningsløsninger til mange former for køretøjer.

Plug&Play ledningsnet reducerer monteringsomkostninger
Efterspørgslen for ekstra lys er stort, men det som nogle gange kan være en bremse for ekstramontering er, at selve monteringstiden nogle gange kan være lang og dermed en omkostningsfyldt affære for kunden.

”Det kan være tidskrævende at trække nyt strøm til eftermontering af ekstra lys, derfor er vi også glade for, at vi som noget helt nyt nu tilbyder de nye ledningsnet, som gør monteringen både nem og hurtig, og dermed i sidste ende kan spare forbrugerne for penge” udtaler Michael Daa, SEC A/S     


De helt nye Plug&Play ledningsnet har Canbus kompatibel relæ
og indbygget elektronisk sikring 12/24v.
I disse ledningsnet er der blot 1 trigger ledning som skal have fjernlys signal, og så klare relæet resten, uden at give problemer med CANBUS.

KLIK HER og se de nye Plug&Play ledningsnet

 

SEC Scandinavia A/S
Mariendalsvej 28
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15150785
P nummer: 1000870035

Kontaktperson

LV
Louise Vorre
Marketingkoordinator
louise@sec-ecofoss.dk

Send til en kollega

0.047