23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undgå ubudne gæster

NightWatcher overvågningslampe virker forstyrrende for tyven

Har du også haft ubudne gæster?
Indbrud sker året rundt, men der er nogle tidspunkter, hvor indbrudstyvene er særligt aktive.
Udover de mørke efterårs- og vinterperioder, er tyvene også særlig aktive i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme, bl.a. når man er på arbejde eller især i ferieperioder som bl.a. sommerferie, hvor folk typisk er væk fra deres private bolig i længere perioder. 

Indbrud i erhvervsbygningerne, foregår også typisk efter lukketid og når mørket falder på. Mørke er nemlig i høj grad attraktivt for tyvene. Mørket gør det nemmere for tyven at arbejde i fred og ro uden at blive set og forstyrret.

 

Forebyg indbrud med NightWatcher
De bedste arbejdsbetingelser for en indbrudstyv er, når de kan undgå at vække opsigt. Derfor er NightWatcher på flere områder en rigtig god foranstaltning for at beskytte sig imod indbrud.

NightWatcher er en kraftig LED projektør, som følger alle bevægelser og sender lyset hen hvor der er bevægelse. Den er oplagt som indbrudsforebyggende belysning både hos erhverv og private, og den sikrer, at tyven ikke får fred idet både projektøren og kameraet følger alle bevægelserne.

KLIK HER os find NightWatcher

Både lys, lyd og kamera
NightWatcher har et indbygget farvekamera i HD opløsning (720p) og følger bevægelser i op til 210 grader via 3 IR sensorer.
Kameraet optager på SD kort, straks der registreres bevægelse og projektøren tændes. Via app til både Android og IOS kan der sendes alarmer til smartphones, så man derpå kan se hvad kameraet ser.
NightWatcher kobles trådløst til WiFi netværket og straks er der live-video på din tablet, computer eller smartphone. Der er indbygget mikrofon og højttaler i enheden, således at den både kan optage lyd, mens kameraet kører og derudover kan den også sættes til at afspille en indtalt advarsel, når sensorerne registrerer bevægelse.

KLIK HER os find NightWatcher

 

Specifikationer for NightWatcher:

  • Forbrug: 11 watt
  • Lysstyrke: 1.000 lumen
  • Tæthedsgrad: IP55
  • Sensorenes rækkevidde: 15 meter
  • Bevægelser: op til 210 grader via 3 IR sensorer

 

 

 

 


SEC Scandinavia A/S
Mariendalsvej 28
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15150785
P nummer: 1000870035

Kontaktperson

LV
Louise Vorre
Marketingkoordinator
louise@sec-ecofoss.dk

Send til en kollega

0.048