23948sdkhjf

Ny håndholdt UV-GUN til ekstremt hurtigt UV-hærdning

| Medlemsnyhed | Indrykket af SCANGRIP A/S

SCANGRIP præsenterer nyt produkt i specialsortimentet af LED-løsninger til UV-hærdning. UV-GUN giver mulighed for hurtig og effektiv reparation af biler til en ekstremt attraktiv pris.

UV-GUN er en ekstremt kraftig LED-arbejdslampe til hurtig og effektiv UV-hærdning af store overflader såvel som hasteopgaver, der kan komme ind i løbet af arbejdsdagen. Den har batteriindikator, lang driftstid og leveres med en genopladelig, udskiftelig batteripakke. Med kvalitetskomponenter og aktiv køling har UV-GUN en lang levetid og høj ydelse hele dagen igennem.

Ved at anvende UV-teknologi til hærdning sammen med UV-hærdende grundmalinger og spartelmasser kan karrosseriværksteder og autolakerer arbejde hurtigere og mere effektivt, da hærdetiden mellem de enkelte arbejdsskridt reduceres væsentligt sammenlignet med brug af traditionelle tokomponent produkter.

Selv små værksteder kan med fordel bruge UV-GUN fra SCANGRIP til UV-hærdning, da prisen er meget lav sammenlignet med andre løsninger på markedet.

UV-GUN har et lækkert, håndholdt design, der gør lampen utrolig mobil og praktisk i det daglige arbejde. Den er samtidig designet til at kunne tåle selv det mest krævende arbejdsmiljø.

Forudbestil UV-GUN nu og vær blandt de første til at modtage det nye produkt.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SCANGRIP A/S

Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Danmark
SCANGRIP A/S

Send til en kollega

0.096