23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mere og mere trafik på de danske veje...

Sådan undgår du klip og bøde og øger trafiksikkerheden

Ifølge Vejdirektoratet er trafikken på de danske veje steget med 14% siden 2010.
I den periode er der også kommet næsten 20 procent flere personbiler ud på vejene.
Stor stigning ses især på motorvejene, hvor antal kørte kilometer er steget med over 35% fra 2010-2019.

Også mere af den tunge trafik
Stigning af trafik med tunge køretøjer på de danske veje er ligeledes steget siden 2010 hvor trafikken er vokset med 13 procent. 

Den øgede trafik i Danmark og det faktum, at Danmark er et at de lande med flest smartphones pr. indbygger kan tilsammen være en faktor der kan øge risikoen for trafikuheld.

Skærpet straf
I september 2019, blev straffen for at køre bil med håndholdt mobiltelefon væsentlig skærpet. Straffen for at benytte håndholdt mobiltelefon under bilkørsel giver nu både et klip i kørekortet og en bøde på 1.500 kr (plus 500 kr til Offerfonden)

Undgå klip og bøde
”Et af de produkter som vi mærkede en ekstra øget efterspørgsel på, var netop fastmonterede mobiltelefonholdere, og med rette var det vores BURY POWERKIT, der var i høj kurs. Udtaler Michael Daa, SEC
BURY POWERKIT kan via den fleksible og justerbar holder monteres i alle biltyper. Derudover findes kittet både med og uden trådløs ladefunktion (QI)


KLIK HER og find BURY POWERKIT uden laderfunktion
KLIK HER og find BURY POWERKIT med QI laderfunktion

 

Øget fokus på trafiksikkerhed
Hos SEC byder sortimentet på flere produktkategorier som på hver deres måde kan være med til at øge trafiksikkerheden.

”Vi mærker en generel stigning i efterspørgslen af produkter, der er med til at øge trafiksikkerheden. Også vores mange højresvingskameraer ser vi en stigende interesse indenfor”. udtaler Michael Daa, SEC

Stort set alle højresvingsulykker sker omkring højre forhjul og fronten på lastbilen/varebilen. Det er chaufførens ansvar at orientere sig grundigt inden der svinges til højre. Hos SEC kan det tydeligt mærkes, at flere er nervøse for netop sådan en højresvingsulykke. Flere og flere får derfor også eftermonteret et højresvingskamera.

Hos SEC finder du et stort sortiment af højresvings-systemer, og sortimentet udvides løbende således, at der kan serviceres stort set hvilket som helst køretøj og model.

 

KLIK HER og se det store udvalg indenfor højresvings-systemer

SEC Scandinavia A/S
Mariendalsvej 28
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15150785
P nummer: 1000870035

Kontaktperson

LV
Louise Vorre
Marketingkoordinator
louise@sec-ecofoss.dk

Send til en kollega

0.047