23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny rekord i AutoDesktop

Det gik stærkt: Kun 22 måneder efter tilbud nummer én million blev nået i AutoDesktop, er det nu allerede fordoblet. Læs her, hvem der lavede tilbud nummer to million.

Salgsprogrammet AutoDesktop har rundet tilbud nummer 2 millioner.

En jysk mand byttede sin Citroen C4 Cactus Van ind med en fabriksny C3 BlueHDI, med lidt tilkøb som anhængertræk, undervognsbehandling og fem års ekstra garanti. Tilbuddet stod bilhuset Bent Pedersen i Esbjergafdelingen for. 

”Citroen-kunder er meget loyale og kommer tilbage for at handle. Og så vil de gerne have masser af ekstraudstyr,” mener Hans Jørgen Riis, der var sælgeren bag tilbuddet.

Dette tilbud var dog mere interessant end blot en bytning fra en Citroen til en anden Citroen. Det var nemlig også tilbud nummer to million i AutoDesktop.

”Det betyder ikke noget, med mindre du kommer ud med blomster og vin,” griner sælgeren.

Ingen rysten på hånden
Det kan så under omstændighederne med Corona desværre ikke lade sig gøre at ryste hånd med sælgeren lige nu, men Auto IT, der står bag AutoDesktop, lover at kigge forbi, når vi alle er på den anden side af krisen. Noget de også i bilhuset kæmper med.

”Vi arbejder kun hver anden dag på skift, og klarer os med de kunder, som allerede har købt biler, der nu skal afleveres. Vi ringer og skriver meget sammen med kunderne lige nu, men der kommer meget få i bilhuset,” fortæller Hans Jørgen Riis, der under normale tider bruger AutoDesktop meget, efter det blev indført i bilhuset sammen med nybilssalget af Citroen for et par år siden.

”I starten krævede det tilvænning, da vi havde kørt med et andet system i mange år. AutoDesktop er væsentligt anderledes,” husker Hans Jørgen Riis, der fremhæver flere fordele ved programmet.

”Jeg slipper for at bruge prøvesedler på papir og har droppet min kalender, hvor jeg ellers skrev alle mine aftaler om opfølgninger ned. Jeg har altid praktiseret at ringe tilbage til kunderne og det holder programmet nu styr på. AutoDesktop minder automatisk om, hvad du skal huske, så der er ingen forglemmelser. Jeg ved, at også bogholderne jubler, da de har fået meget lettere ved at lave fakturarer. Alle oplysninger får de jo automatisk fra AutoDesktop,” fortæller Hans Jørgen Riis, der også fremhæver app’en.

Uundværlig
”Det er smart og praktisk, at man kan lave køresedler digitalt, og det automatisk ryger i programmet,” siger han.

Hos Auto IT er der også glæde over, at tilbud nummer to million er tikket ind.

”Det tog seks år at lave den første million og blot 22 måneder for den næste. Det er stort og afspejler en bred opbakning til branchens eget IT-program, hvor det ikke kun er tilbudsmodulet, men også finansiering, prøvekørsler og tegninger af forsikringer, der bliver brugt mere," understreger adm. direktør Claus Nyboe fra Auto IT A/S, der står bag AutoDesktop.

”AutoDesktop er i en rivende udvikling, hvor autobranchen tydeligvis har forstået fordelene ved at digitalisere bilsalget. Bilforhandlerne får styr på salgsprocessen og undgår fejl,” forklarer direktøren.

I horisonten lurer endda endnu flere gode tiltag. Der er en brugtbilsberegner i samarbejde med Motorstyrelsen på vej, samt en ny lækker version af et online-værkstedsbookingssystem, kaldet Easy Booking.

 

FAKTABOKS:
AutoDesktop forenkler og automatiserer mange af forhandlernes salgsprocesser og samler alting et sted, så sælgeren slipper for at have flere programmer åbne på én gang. Programmet er blevet et vigtigt værktøj i mange forhandleres hverdag.

IT-løsningen er skalérbar og tilbyder funktioner som CRM-modul, integration til forhandlernes eget bogholderisystemer, bilimportører, finansieringsselskaber og forsikringsselskaber.

Af smarte tilkøbsmuligheder kan nævnes digital signatur, så man kan lave et helt digitalt salg og Easy Booking, et letfungerende online-bookingsystem, der oprettes på bilforhandlerens hjemmeside.

Bilforhandlerne kan også samle og holde styr på samtykker via modulet Samtykke.Net – der også muliggør indsamling af samtykker via app fx i forbindelse med en prøvekørsel.

Læs mere om AutoDesktop

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Send til en kollega

0.047