23948sdkhjf

Vælg Mazdas elbil og spar mange penge

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Mazda er klar med alle priser på elbilen MX-30, og hvis du elsker udstyr mere end rækkevidde, så bør du vælge elbilen fremfor CX-30, Mazdas lige så store benzindrevne crossover – du sparer nemlig 90.000 kroner.

92.500 kroner – så stor bliver forskellen på, om du køber en Mazda MX-30 Sky eller en CX-30 Sky. Den ene drives af strøm, den anden af benzin eller diesel, og de er bygget på samme platform. Derfor er der nærmest lige meget plads i kabinen, og bilerne har nærmest identisk udstyr. Men takket være fritagelse for registreringsafgift sparer du altså forfærdeligt mange penge på den elektriske MX-30 Sky. Den koster fra 240.000 kroner. Vil du hellere have en benzindrevet CX-30 Sky med automatgear, skal du i stedet slippe 332.500 kroner.

Kort rækkevidde
Men er der slet ikke nogen ulemper ved at vælge den elektriske variant, tænker du måske? Jo, der er flere. Først og fremmest har MX-30 et relativt lille batteri på 35,5 kWh. Det giver en rækkevidde på 200 kilometer efter WLTP-normen. Det har Mazda valgt ud fra den betragtning, at det er mindre miljøbelastende at producere end et større batteri, og at de mener, det alligevel opfylder de fleste menneskers daglige transportbehov.

Bagagerummet er også noget mindre, fordi batteriet tager lidt plads. Derfor må du nøjes med ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.079