23948sdkhjf

Forårsrengøring – sådan bliver du mester i bilvask

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Har du også ekstra timer tilovers i denne tid og en bil, der ligner Roskildefestivalen i dårligt vejr, så udnyt tiden på bilvask og en grundig forårsklargøring af bilen. Vi guider dig her.

Solen skinner og foråret er på vej, men foråret 2020 vil for altid være helt specielt, og ikke nødvendigvis på den gode måde. Men det kan være, du har nogle ekstra timer derhjemme, og så er det oplagt at bruge tiden på at give lidt kærlighed og omsorg tilbage med en klargøring af din bil.

Start med en indvendig klargøring af bilen. Det er bedre end at starte med at vaske bilen, for så kommer du til at vade i vandet bagefter. Begynd med at rydde op og saml skrald og andre unødvendigheder, som garanteret er endt i bilen i løbet af vinteren. Tag måtterne ud og bank dem. På den måde kan du nemmere komme til at gøre rent, og det er specielt en fordel, hvis du rengører bilen på en tankstation, hvor du har begrænset tid ved støvsugeren. Det er nemlig den, du skal have gang i nu.

Start med sæderne, og sørg for at komme godt ned i revnerne mellem sæde og ryglæn, hvor der kan gemme sig adskillige croissanter og næsehår. Støvsug så gulvet, for typisk er der masser af grus og jord rundt om der, hvor måtterne normalt ligger. Støvsug så omkring gearstang og kopholdere, eventuelt også bag rattet på instrumentbordet, men hver opmærksom på, at støvsugerens mundstykke ikke ridser bilens interiører. Sidst, men ikke mindst er der bagagerummet, som kan ligne en Roskildefestival i dårligt vejr, specielt hvis du har hund. Her er der ikke nogen hurtige tricks, det er bare at lade støvsugeren arbejde sig igennem hver eneste kvadratcentimeter, men fordelen er her, at man virkelig kan se forskel på før og efter. Hvis du ikke har fået banket møget af måtterne, kan du støvsuge dem nu. Det kan ofte være en fordel at ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.078