23948sdkhjf

Undgå unødvendige stop på farten

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEC Scandinavia A/S

Stop smittekæden...

Vi skal holde erhvervslivet i gang, sådan har Statsminister Mette Frederiksen udtalt på flere af sine pressemøder. Mange medarbejdere er i disse tider sendt hjem på ”hjemmekontoret”, men det er bestemt ikke i alle brancher, at dette er en mulighed. Derfor er der naturligvis stadig mange mennesker derude, som gør deres til at holde Danmark kørende, også bogstaveligt talt… Netop det med at være kørende og på farten i det danske land, kræver i disse tider, at man tager en del ekstra forholdsregler for at undgå både at få og videregive eventuel smitte – man kan jo som bekendt være potentiel smittebærer uden at vide det.


Undgå unødvendige stop i denne tid…
En god kop kaffe er ofte at finde i bilen hos de fleste der færdes på de danske landeveje – men den medbragte morgenkaffe holder sig som bekendt ikke varm hele dagen. Et stop ved tanken for at fylde kaffekoppen op, forekommer for de fleste af os, som en hel naturlig rutine. Men i disse corona-tider hvor vi opfordres til at holde ekstra afstand til hinanden, kunne det være en idé, at undgå unødvendige stop når man er på farten, og i stedet for LAVE KAFFEN I BILEN…
At lave friskbrygget kaffe i bilen, kan bl.a. lade sig gøre med den lille smarte GRUNDIG kaffemaskine som fås med cigarstik (12V og 24V)
KLIK HER og se kaffemaskinen med 12V
KLIK HER og se kaffemaskinen med 24V

Generelle råd
Derudover opfordrer vi naturligvis til at overholde alle de øvrige forholdsregler, så vi sammen kan stoppe smittespredning og forhåbentlig indenfor en kort periode igen kan vende tilbage til det trygge Danmark vi kender.

 

Generelle råd fra os:

  • Husk sprit i bilen – sprit både før og efter du har haft stop 
  • Undgå at være for mange i samme bil – fordel jer hellere i flere biler hvis køreturen er lang
  • Undgå unødvendige stop – Lav f.eks. kaffen i bilen med medbragt kaffemaskine – og lav madpakken hjemmefra, og hold den kold i en køletaske.
  • Hold afstand – har du stop hvor der er andre personer er det vigtig at holde afstand
  • Vask hænderne grundig – både inden du forlader hjemmet og ved hjemkomst

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEC Scandinavia A/S

Bækkegårdsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
SEC Scandinavia A/S

Send til en kollega

0.094