23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Undertag med op til 20 års genetableringsgaranti

Som en ekstra sikkerhed, der rækker ud over de forpligtigelser, vi har ifølge dansk lovgivning, stiller vi en unik genetableringsgaranti, som gælder i op til 20 år afhængig af det valgte undertag.

Hvis et undertag skal skiftes indebærer det almindeligvis, at overtaget skal demonteres og genmonteres, når undertaget udskiftes. Omkostningerne løber hurtigt op, og tovtrækkeriet om, hvem der skal betale regningen, kan begynde. Undgå tovtrækkeriet og uforudsete omkostninger ved at benytte Würths genetableringsgaranti. 

Læs mere om, hvilke undertag vi anbefaler til de enkelte tagtyper

Registrer din byggesag online og du modtager et garantibevis
Vi er de eneste, som tilbyder 100% online registrering med det formål at gøre det meget simpelt og enkelt for dig at registrere din dampspærre/-bremse eller undertagsopgave. Alt du skal gøre at gå ind på garanti.wuerth.dk og med få klik registrere din byggesag. Når vi har modtaget og behandlet din registrering, fremsendes et garantibevis på den pågældende byggesag, som du og husets ejer kan opbevare som dokumentation på garantien.

Hurtig adgang til ydeevnedeklarationer på byggevarer

Würth DoP portal kan du finde ydeevnedeklarationer (Declaration of Performance/DoP) på byggevarer, som forhandles gennem Würth, og som er omfattet af byggevareforordningen (EU nr. 305/2011 af 9. marts 2011). Deklarationerne indeholder oplysninger om produkternes væsentlige egenskaber og kendetegn og lever op til de krav, som fremgår af byggevareforordningen. Deklarationerne kan dermed anvendes som dokumentation i forbindelse med kvalitetssikring og CE-mærkning..

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.062