23948sdkhjf

Nem montering af lovligt parvis fjernlys

| Medlemsnyhed | Indrykket af SEC Scandinavia A/S

Et bedre og stærkere fjernlys på bilen er ofte en efterspurgt vare. Derfor ses det ofte at der eftermonteres netop fjernlys

Færdselsstyrelsen kræver, at fjernlys monteres parvis af 2 stk. Dette kan dog være noget tidskrævende for montøren at montere de 2 stk. parvis fjernlys og dermed også mere omkostningsfyldt for forbrugerne i sidste ende.

”Vi oplevede en stigende efterspørgsel på et system, som netop kunne lette monteringen af de parvis fjernlys”
udtaler Michael Daa, SEC

For at imødekomme den stigende efterspørgsel har SEC nu en løsningen, som gør det nemmere at montere lovlig parvis fjernlys.

Simpelt og enkelt montering
Løsningen er en monteringsskinne, hvorpå man samler de to fjernlys til en lang udgave. Når de to fjernlys samles med monteringsskinnen, er det nemt at montere dem på en nummerpladeholder, præcis som man gør ved 1 stk. lang fjernlys.

Pakkeløsning
For at gøre det endnu nemmere, har SEC samlet alt hvad der skal bruge til montering af fjernlys i en pakke som indeholder: 2 x højkvalitets fjernlys med godkendelserne: CE, RoHS, R10, R112 samt E-mærke godkendt, 1 x pk. Monteringsskinner, 1 x nummerpladeholder samt alle kabler der skal bruges til montering.

Pakkerne findes i to udgaver:
KLIK HER og se pakken med Canbus boks
KLIK HER og se pakken uden Canbus boks


Forslag til anden løsning:
SEC har netop lavet et kit med fjernlyslamper, som dog ikke er lige så kraftigt som ovenstående, men som derimod har en mindre størrelse som gør dem nemmere at montere.  
KLIK HER og se dette fjernlyskit


Yderlige specifikation om kvalitets fjernlys fra SEC findes på hjemmesiden – KLIK HER


Kommentarer

Lars Kruse
Er det ikke en ret dårlig ide at placere fjernlys så lavt. Normalt vil man placere fjernlys så højt som muligt for at få lang rækkevidde

Louise Vorre
Hej Lars,
Det er korrekt – bedste placering er i princippet så højt som muligt. Det er dog ikke alle biler hvor dette kan lade sig gøre. Derfor er dette en universal løsning som kan monteres på alle biler.

SEC// Louise

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SEC Scandinavia A/S

Bækkegårdsvej 26, Sparkær
8800 Viborg
Danmark
SEC Scandinavia A/S

Send til en kollega

0.125