23948sdkhjf

Inverter fra SmartVan - Tips og gode råd

| Medlemsnyhed | Indrykket af SmartVan A/S

Hvorfor er det en god ide at installere en inverter i varebilen? SmartVan har samlet en række gode råd til, hvilken type inverter du skal vælge.

Hvorfor skal du overveje en inverter?
Fordi du har behov for altid at kunne bruge dine elektriske apparater.

Hvornår skal du montere en inverter?
SmartVan anbefaler invertere i de tilfælde, hvor du holder et sted uden nem adgang til en almindelig stikkontakt. Inverteren omdanner spænding fra bilbatteriets 12V til normal 230V. Den højere spænding giver mulighed for brug af 220V apparater og originale ladere til udstyr med batteri.

Hvilken inverter skal du vælge?
Det korrekte valg af inverter afhænger af watt-forbruget på de batterier/elektriske apparater, som du vil bruge. Hos SmartVan anbefaler vi, at du vælger en inverter med en højere Watt end angivet på dine elektriske apparater. Denne anbefaling kommer dels, da apparater kræver ”et ekstra skud Watt” ved opstart og dels fordi, inverteren holder længere, når den ikke kører på høj belastning..

Ved et stort watt-forbrug anbefaler SmartVan derudover installation af et ekstra batteri samt en batterilader.

  • 600W invertere bruges typisk til opladning af tablets, telefon og batterier til håndværktøj.
  • 1000W invertere bruges typisk til drift af mindre håndværktøj med el-motor samt opladning af tablets, telefon og batterier til håndværktøj. OBS: Overvej ekstra batteri.
  • 1500W invertere bruges typisk til drift af håndværktøj med el-motor samt opladning af tablets, telefon og batterier til håndværktøj. OBS: SmartVan anbefaler ekstra batteri og batterilader.
  • 2000W invertere bruges typisk til drift af større håndværktøj med el-motor samt opladning af tablets, telefon og batterier til håndværktøj. OBS: Ekstra batteri og batterilader påkrævet!

Værd at vide om SmartVans invertere
SmartVans invertere leveres altid som fulde pakker med inverter, kabel, kontakt og stikdåse. Derved kan inverteren installeres et sted, hvor den ikke tager plads uden, det går ud over brugsvenligheden.

Sikkerhedsmæsssigt giver alle vores invertere spænding med en ren sinuskurve, der beskytter apparat under opladning og drift. Derudover kommer der også en alarm, hvis inverteren overbelastes.

Afslutning
Se mere i næste måned når temaet er Batteriladere

Se mere på SmartVan.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
SmartVan A/S

Lykkevej 2
9530 Støvring
Danmark
SmartVan A/S

Send til en kollega

0.094