23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kombiner 4-hjulsudmåling med ADAS kalibreringsudstyr

Har du i forvejen Hunter HawkEye Elite 4-hjulsudmåler på dit værksted, har du en enestående mulighed for hurtigt og effektivt at implementere kalibrering af ADAS på dit værksted.

Har du i forvejen Hunter HawkEye Elite 4-hjulsudmåler på dit værksted, har du en enestående mulighed for hurtigt og effektivt at implementere kalibrering af ADAS på dit værksted. Vores innovative samarbejdspartner, Hunter har udviklet CodeLink, som er en patenteret enhed til SAS (Steering Angle Sensor) og fremtidig ADAS nulstilling. Enheden kan tilkobles HawkEye Elite og dermed sikre en meget effektiv SAS kalibrering på kun 5 minutter uden yderlig brug af OEM tester.
ADAS kalibrering er kompatibel med HawkEye Elite 4-hjulsudmåler ved brug af:

  •  WinAlign PC f.o.m. version16,1
  • CodeLink enhed til SAS nulstilling
  • WOW ADAS kalibreringsbom
  • Hunter ADAS kamerakit
  • Switchbox
     

Øvrige Hunter WinAlign kamerasystemer kan også anvendes!
Hunter Engineering giver enestående mulighed for at opgradere eksisterende konfigurationer. Det gælder de fleste WinAlign baserede kamerasystemer. Kontakt Würth Værkstedudstyr på 7932 3232 og hør nærmere for mulighederne for konfiguration og opgradering af din 4-hjulsudmåler. 

Vil du gerne skabe merinvestering via ADAS kalibrering uden brug af 4-hjulsudmåler?
Har du ikke Hunter HawkEye Elite 4-hjulsudmåler på dit værksted er det bestemt ikke en stopklods for at udnytte den merindtjening, som kan ligge i kalibrering af ADAS. Med WOW kan vi tilbyde kalibreringsudstyr, som gør det muligt at foretage ADAS kalibrering uafhængigt af en hjuludmåler på ca. 15 minutter.
 
Følgende produkter kræves:

  • WOW ADAS kalibreringsbom
  • WOW Rader Kit samt hjulopspænd
  • WOW tester

Læs mere om ADAS teknologi og hvordan Würth Værkstedsudstyr kan være din rådgivende samarbejdspartner.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.048