23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den franske familiefest - brugttest af Renault Grand Scénic

En Renault Grand Scénic ser smart ud og har plads til hele familien, men kan man tillade sig at falde for en brugt fransk bil? Her får du alle tips til den franske MPV.

Franske biler har måske ikke det bedste ry, når det kommer til byggekvalitet og pålidelighed, men det er som om Renault Grand Scenic ikke rigtig har hørt den historie. Vores brugttest viser i hvert fald, at du ikke behøver at frygte, at dit bilkøb ender som en sammensunket soufflé.

Vi tester en Renault Grand Scenic IV fra 2017, der har kørt 64.000 kilometer og er til salg hos Per Christensen Automobiler for 209.900 kroner. Den stiller med 1,5-liters dieselmotor i Zen-udstyrsvariant og manuelt gear. Og vi kan lige så godt slå fast – har du travlt, skal du ikke vælge den lille diesel, som har bare 110 hestekræfter og 240 Nm. 100 km/t kommer du først i nærheden af efter 12,4 sekunder, og hvis du drømmer om lange turer sydpå til sommer, som indebærer en fuldlæsset bil og fri hastighed, så findes der den kraftigere 1,6-liters diesel med op til 160 hestekræfter, som er et mere oplagt valg.

Fra førersædet har du et moderne cockpit med en stor syv tommers trykfølsom skærm i midterkonsollen, som styrer alt fra radio til vognbaneassistent. Den er ikke synderligt intuitiv, og du skal rode rundt i flere undermenuer for at skifte kanal. Til gengæld kobler min Iphone hurtigt og nemt op via bluetooth. Det er ellers en ting, som har drillet nogen kunder, forklarer Claus Fisker. Han er eftermarkedschef for Renault og Dacia hos bilforhandleren Ejner Hessel, og han fortæller, at man skal være opmærksom på, at de seneste opdateringer på telefonen kan påvirke kompatibiliteten, som det hedder.

Plads til hele børneflokken
Grand Scenics store festnummer er jo, at den kommer med op til syv sæder, så du kan have plads til hele den moderne sammenbragte storfamilie, uden at nogen føler sig forbigået. Du skal bare ikke sætte den basketball-spillende teenager på bagerste sæderække, for heromme er der ikke megen plads. Desværre har Renault også droppet at have ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048