23948sdkhjf

Dakar 2020 – tyrefægteren vinder igen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Dakar rallyet er en historie om sejrsvilje, udmattelse og død. 2020-løbet var ikke anderledes, til trods for at det for første gang blev kørt i Saudi Arabien.

Dakar rallyet er legendarisk og kendt som verdens hårdeste racerløb, der får selv et Le Mans-løb til at ligne et spa-ophold. Det er 42. gang, at løbet afholdes, men første gang det køres i Saudi Arabien. Over 12 etaper tilbagelagde kørerne 7.500 kilometer ørkenkørsel, der kunne få selv en rodeo-cowboy til at blive træt i livet, og ud af de 342 køretøjer, der startede, kom kun 237 i mål..

Desværre var det heller ikke alle deltagere, der kom i mål. Den portugisiske motorcykelkører Paulo Gonçalves omkom tragisk på syvende etape efter en ulykke. Sådan er det desværre hvert år i Dakar.

Minis dominans
Hvis man ikke har fulgt med i Dakar de senere år, kan det måske lyde overraskende, at Mini i flere år har domineret rallyløbet. I år vandt de, og det er faktisk femte gang, de vinder, men vinderbilens har så absolut heller ikke noget med en almindelig Mini at gøre. Sejren blev kørt hjem af den spanske rallykører ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.094