23948sdkhjf

Verdens dyreste Mustang – Bullitt er solgt for 25 millioner

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Legenden om den originale Ford Mustang Bullitt fra filmen af samme navn har fået et nyt kapitel. Den er nu solgt – til absurde 25 millioner kroner. Det gør den slidte bil fra 1968 til verdens dyreste Mustang.

Hvis du ikke har set den ti minutter lange biljagt i filmen Bullitt endnu, så bør du stoppe alt, hvad du foretager dig, så du kan se scenen med det samme. Den er legendarisk! Steve McQueen, kendt som King Of Cool er en hårdkogt politibetjent, der jagter to skurke i en sort Chrysler Charger R/T igennem San Franciscos stejle gader. Der er så meget V8-bulder og dækrøg, at selv de mest passionerede amerikaner-entusiaster burde blive mætte.

Historien lyder, at to biler blev bygget til filmen efter Mister McQueens specifikationer, men kun en overlevede, og det er altså den, der nu er blevet solgt på en auktion hos auktionshuset Mecum Auctions. Det gik vældig godt, for den lettere slidte, halvrustne Mustang fra 1968 blev solgt for utrolige 3.740.000 dollars, svarende til 25.200.120 kroner. De 25 millioner gør den til den absolut dyreste Mustang i verden.

Specialbygget
De to Mustanger var begge fra 1968 og startede livet som almindelige Fastback-varianter med den 390 kubiktommer store V8’er, svarende til 6,3 liter, forbundet til en firetrins manuel gearkasse. Motoren ydede ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.078