23948sdkhjf

En crossover uden tag – Volkswagen T-Roc Cabriolet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Volkswagen har klippet taget af crossoveren T-Roc, så du nu både kan få en høj siddeposition og vind i håret. Diesel og firehjulstræk skal du dog kigge langt efter.

Volkswagen har tilføjet et nyt element til deres crossover T-Roc. Fra foråret 2020 kan den fås helt uden fast tag som T-Roc Cabriolet. Volkswagen har nemlig besluttet sig at sætte konceptet i produktion, og historisk har de faktisk en tradition for at kappe taget af biler, som ikke burde være topløse – det gælder sig både Golf og Beetle, men det var Range Rover, der startede trenden med topløse SUV'er med Evoque Convertible. 

Den nye model får får en stofkaleche, der åbner på ni sekunder, også under kørsel ved hastigheder på op til 30 km/t. Selve kalechen består af stellet, en indvendig loftbeklædning, en heldækkende polstringsmåtte og det udvendige betræk. Man har konstrueret de forbindende langsgående syninger på stoffet til det udvendige betræk (midterstykke og sidedele) på en sådan måde, at de fungerer som en ekstra regnliste.

I hele kalechens længde er der i alt anbragt fire tværstivere og den såkaldte frontstiver (det første store tværelement bag forruderammen). Kalechen er forbundet med stiverne via fastskruede stofholdelister. Derfor puster kalechen sig ikke op, selv ved højere hastigheder. Det reducerer både vindmodstand og støjniveauet i kabinen. Det lave støjniveau skyldes ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.111