23948sdkhjf

Volkswagen vil nå én million elbiler allerede i 2023

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet.dk

Volkswagen kaster 246 milliarder kroner efter elbilerne inden 2024, og de forventer at have rundet ikke bare én, men 1,5 million elbiler allerede om fem år.

Det er kun godt tre måneder siden, vi så Volkswagen ID.3 i produktionsform, og først i november startede produktionen på Volkswagens fabrik i Zwickau. Alligevel tror Volkswagen på, at man allerede i 2023 har produceret én million elbiler. Det er altså to år tidligere end mærkets hidtidige og ambitiøse plan. 2025 var oprindeligt målet, men til den tid forventer tyskerne nu, at man har bygget 1,5 millioner elbiler.

Volkswagen Group investerer 246 milliarder kroner i disse bestræbelser frem til 2024, hvoraf 82 milliarder kroner går alene til Volkswagen-mærket. Det er en voldsom stor pose penge, som viser, at Volkswagen tror på elektrificering. Et skifte som for alvor kom efter Dieselgate-skandalen og Teslas succes med først Model S og nu Model 3.

Til at bekæmpe blandt andet Tesla har Volkswagen et helt batteri af ny elektriske modeller på vej, som alle bærer navnet ID. Næste model bliver en SUV baseret på ID. Crozz konceptbilen, der får verdenspremiere i løbet af året og går i produktion på Zwickau-fabrikken i anden halvdel af 2020. I Kina påbegynder Volkswagen ...

Læs mere på Biltorvet her,


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet.dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet.dk

Send til en kollega

0.094