23948sdkhjf

FLEX1ONE Øverst På Skamlen I Sverige

| Medlemsnyhed | Indrykket af FLEX1ONE A/S

Det har været et år med adskillige nomineringer og certificeringer for FLEX1ONE. Danish Design Award finalist, nomineret til en dansk Auto Award, finalist ved Entrepreneur of the Year, Bisnode AAA certificeret og i november kom endnu en fjer i hatten

Til det årige svenske ”Motorgalan” løb FLEX1ONE således med sejren i kategorien ”Årets Innovation”.


Hovedrolleindehaveren for en række af de forskellige nomineringer – og nu den svenske Motorgalan award – er Wheel Trolley Easy Lift. Easy Lift er et ergonomisk værktøj, som er skabt til at at nedbringe tunge løft af hjul.


FLEX1ONE sendte de første eksemplarer ud af døren i januar 2019 – og siden er det gået meget stærkt med den smarte hjulløfter.


Easy Lift sælges nu i adskillige europæiske lande, og er sågar allerede lavet som et private label produkt til en stor italiensk producent af lifte og værkstedsmaskiner.


”Det var en storslået aften, hvor vi fik en rigtig fin anerkendelse for udviklingen og markedsføringen af Wheel Trolley Easy Lift. Vi er meget beærede over den opmærksomhed, som Motorgalan har vist os, og vi glæder os til at udbrede kendskabet endnu mere til vores lille produktdarling i den kommende tid”, siger Markedsføringschef hos FLEX1ONE Jannie Nielsen.


”Vi tog til Stockholm helt uden forventninger om at løbe med sejren – for vi var jo oppe imod andre meget kvalificerede bud på en vinder af Årets Innovation. Så det at få råbt sit navn op og at kunne indtage scenen til overrækkelse af statuette, diplom og blomster, var et stort øjeblik for os”, fortsætter Jannie Nielsen.

Med det øgede fokus på at forbedre ergonomien på især de nordiske og Nordeuropæiske værksteder spår FLEX1ONE, at Easy Lift med sin simple opbygning, kommer til at nyde stor opmærksomhed og afsætning i de kommende år.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
FLEX1ONE A/S

Ladelundvej 37-39
6650 Brørup
Danmark
FLEX1ONE A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.085