23948sdkhjf

45 år, 35 millioner biler – Golf er yngre end nogensinde

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Volkswagen er tilbage - yngre end nogensinde. Golf 8 er proppet med elektronik, der kan gøre en smartphone-producent misundelig - vi kører de første kilometer i Portugal.

Der var nok mere end en, der i 1974 forestillede sig, at vi kunne have flyvende Jetson-lignende biler i 2020. Samtidig var der helt sikkert ikke mange, heller ikke hos Volkswagen, der havde fantasi til at forestille sig, at den forhjulstrukne afløser til Boblen, designet af Giugiaro, ville gå hen og blive en så øredøvende succes, at den praktisktalt navngav hele klassen. Men sådan er det blevet – Golf er i dag, 45 år efter introduktionen, solgt i mere end 35 millioner eksemplarer. Det svarer til, at der bliver solgt en bil hvert 40. sekund.

Biltorvet er inviteret af Volkswagen til Porto i Portugal for at få et førstehåndsindtryk af den helt nye, ottende generation. Og lad os slå fast med det samme – Golf 8 kan ikke flyve – og det kommer den heller ikke til. Men den er blevet yngre end nogensinde. Den har nemlig lige så meget teknisk isenkram som en teenagers smartphone. Så lad os starte i kabinen ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.125