23948sdkhjf

Forstå privatleasing – her er alt, du skal vide

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Privatleasing af biler er populært som aldrig før. Men hvornår kan det betale sig, hvad skal du være opmærksom på, og hvordan undgår du at blive snydt? Alt det og mere får du svar på lige her.

Flere og flere danskere dropper den traditionelle ejerform, hvor man køber en bil for at beholde den i mange år. I stedet er leasing, og specielt privatleasing blevet et større og større alternativ. Men hvad er privatleasing egentlig? Her skal vi forsøge at guide dig, så du kender alle fordelene og ulemperne.

Her kan du finde de billigste privatleasing tilbud

Til at hjælpe os med at forstå privatleasing bedst muligt, har vi fået hjælp fra jurist hos FDM, Michael Ern Nielsen. Der er nemlig flere forskellige leasingformer, men for at gøre det nemt, koncentrerer vi os her udelukkende om privatleasing. Og for at gøre det hele lidt nemmere, kan du ifølge Michael Ern Nielsen med fordel se privatleasing som en form for langtidsleje, hvor du har brugsretten over en bil i en længere periode.

Fordelene
Ifølge juristen fra FDM er der flere fordele ved at privatlease en bil i stedet for at købe den. Det er nemmere for førstegangskunder at komme ind på markedet, fordi ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.094