23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Den danske favorit - brugttest af VW Passat

Vi tester Danmarks nok mest populære brugte bil - Volkswagen Passat Variant. Hvis du overvejer at købe den brugt, bør du læse med her.

For et par år siden lavede Biltorvet en sjov lille undersøgelse blandt de hundredtusindvis af søgninger, der bliver foretaget på brugtbilportalen. Det viste sig, at Danmarks mest søgte bil var en Volkswagen Passat med over 140 hestekræfter, automatgear, som var under tre år gammel og havde kørt under 100.000 kilometer – og så skulle den helst være sort. Det er testbilen ikke, men ellers er den en vaskeægte folkevogn, som vil tiltale hele den danske nation – på tværs af politiske skel og hjemstavn.

Variant kalder Volkswagen sine stationcars, og selvom seneste generation af Passat tager sig godt ud som sedan, så er den ikke mindre elegant som Variant, og den er absolut mere rummelig. Variant formår nemlig på forbilledligvis at tilbyde både masser af benplads på bagsædet – altså den slags der er er værdsat af både teenagere i voksealderen, og af småbørnsforældre, der skal have albuerum til at kaste rollingerne i barnesæde – og et stort bagagerum. Faktisk snupper ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047