23948sdkhjf

Afhentning af gods om eftermiddagen og levering inden 7:00

| Medlemsnyhed | Indrykket af PostNord Logistics A/S

For dig betyder dette kortere transittid, større fleksibilitet, mindre behov for lagerbinding, minimal ventetid og dermed mulighed for en øget effektivitet. Kort sagt: du sparer både tid og penge med denne transportløsning.

PostNord InNight

Produktet, som giver dig disse muligheder, hedder PostNord InNight. Vi henter dine paller og pakker om eftermiddagen eller aftenen, transporterer dem om natten og leverer til din modtager inden kl. 7.00 næste morgen. Således kan forsendelsens indhold tages i brug, når arbejdsdagen starter.

Vi leverer, mens du sover

Når du transporterer dine paller og pakker med PostNord InNight, så sørger vi for at din forsendelse bliver leveret sikkert om natten. Når du foretager en booking, laver vi en individuel aftalt leveringsinstruks, således at chaufføren selv kan losse godset sikkert af, selvom din modtager ikke er til stede.

Vi transporterer alle former for gods

Med PostNord InNight kan vi håndtere alle former for gods; paller op til 500 kg., pakker op til 35 kg samt odd-size, langgods og uemballerede forsendelser. Derudover håndterer vi alle forsendelser med ekstra forsigtighed, hvorfor vi kan varetage gods, som består af særlig følsomt materiale eller har en høj værdi.

Skal dine forsendelser også med PostNord InNight?

Så tøv endelig ikke med at kontakte vores driftchef Thomas Willer Hedelund på thomas.willer.hedelund@postnord.com eller på +45 52289974, for at få et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at downloade vores katalog om PostNord InNight, som er vedlagt denne artikel.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
PostNord Logistics A/S

Ullsvej 1
4600 Køge
Danmark
PostNord Logistics A/S

Send til en kollega

0.078