23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Derfor er SUV’en så populær – Ford afslører alt om Puma

Ford inviterer ind bag tæppet, og giver et blik ind i udviklingen af den nye SUV Puma – og afslører samtidig, hvorfor navnet, som før tilhørte en sportsvogn, i dag skal sidde på en højbenet familiebil.

Damen ved skranken i ankomstlokalet ser lettere forvirret ud, da vi fem journalister træder ind ad glasdøren. Med tyk tysk accent svarer hun os på engelsk, at vi lige må vente et øjeblik. Vi er nemlig for tidligt på den, lader hun os forstå. Det er til trods for, at Ford selv har inviteret os til deres europæiske designcenter ved Rhinen mellem Düsseldorf og Køln. Her har Ford designet biler siden 1969, men faktisk har det amerikanske mærke bygget biler i Tyskland siden 1925. Jeg tvivler på, at receptionisten er klar over det, og sandsynligvis ej heller hendes kollega, der kommer og tager imod os og fører os ind i en stor hal, hvor Puma, Fords nye satsning, står i to forskellige varianter, så de flankerer den faceliftede Ford Kuga.

Det forbandede navn
Ford har inviteret ind i de hellige haler, hvor journalister normalt ikke får lov at snuse rundt, for at fortælle os lidt om, hvorfor deres biler ser ud, som de gør, men mest af alt for at vise os, hvor genial den nye Puma er. Og lad os så lige får ryddet det med navnet af vejen med det samme, for Ford lancerede i 1997 en lille, kompakt coupé med navnet Puma. Den blev hurtigt populær blandt entusiaster, fordi den havde ...

Læs mere på Biltorvet her.

Biltorvet.dk
Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047