23948sdkhjf

Mercedes C400 Stationcar - en næsten for perfekt supermodel

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet .dk

Den gode gamle stationcar er trængt af SUV’erne, men en af de lækreste af den gamle slags er Mercedes C400 4Matic, der byder på gode køreegenskaber og et supercoolt udseende.

Mercedes C400 AMG Stationcar er en af den slags biler, man gerne tager billeder af. AMG-trimmet (ekstraudstyr til 50.000 kroner) er nemlig hamrende flot, og giver Mercedes lige det tilpas sportsligt, prangende og luksuriøse look som en Instagram-influencer vil elske at filtre til med selfier. Den er på en gang meget maskulin og samtidigt feminin som et smykke. Det er en pragtfuld vogn at have til at pynte i carporten.

C400 har oveni en fuldfed V6’er med 333 hestekræfter, firehjulstræk og ni-trins gearkasse. Alt er godt. Den føles dog ikke så vild, som de lækre specs lover. Faktisk afleverer C400 kræfterne afdæmpet og affjedringen lægger sig et sted mellem sportsligt og blød, med balancen til den hårde side. I en luksusbil som denne, ville det ikke gøre noget, hvis den var endnu mere til den komfortable side, når man vælger komfort, og det endda selv om testvognen er monteret med luftundervogn til 32.506 kroner ekstra.

Æder spaghetti
Den lidt for faste undervogn holder dog C400 fint i sporet på landevejene, hvor den ganske udramatisk æder spaghettikurvet asfalt. Presser du den voldsomt, understyrer den firehjulstrukne godsvogn, når den skrider over forhjulene.

Er du til mere sjov, kan du vælge Sport+, som giver dig mere skrald i udstødningen. C400 løber fra 0-100 km/t på kun ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet .dk

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet .dk

Send til en kollega

0.078