23948sdkhjf

Mere rummelig og smart – Octavia tilbage i fjerde generation

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Skoda er tilbage med den ultimative danskerfavorit – Octavia. Den får større bagagerum, headup-display og massagesæder, og så bliver den grønnere i en ny hybridversion med en rækkevidde på 55 kilometer.

Octavia er en bil, der sjældent får blodet til at dunke hurtigere. Den er simpelthen indbegrebet af snusfornuft, og måske derfor er den ganske populær i Danmark. Den blev introduceret i 1996, og i dag kører der 48.370 modeller på de danske veje, men Octavia kan ikke holdes sig evigt ung på snusfornuft alene, så tjekkerne har præsteret en ny, fjerde generation proppet med teknologi.

Forsæderne er nye og bedre ergonomisk udformede og har elektronisk indstilling af lændestøtten og kan tilmed fås med massagefunktion og køling. Den nye Octavia bliver første Skoda, som kan udstyres med head-up-display, hvor informationer som hastighed, navigation og genkendelse af trafikskilte vises på forruden i førerens synsfelt. Den fås også med et nyt digitalt cockpit, ligesom den 10,25 tommer store skærm kan arbejde sammen med midterkonsollens skærm om at vise navigationen, og systemet kan styres med håndbevægelser og ved at tale til Skodas digitale assistent.

Smart sikkerhed
Den nye Octavia er udstyret med Collision Avoidance Assist. Når systemet opdager, at man er ved at kollidere med en fodgænger, cyklist eller en anden bil, øger systemet ratudslaget, så man skal dreje mindre på rattet for at foretage undvigemanøvren. Et andet nyt system er ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.156