23948sdkhjf

Find os på Productronica 2019

| Medlemsnyhed | Indrykket af Effimat Storage Technology A/S

I den seneste tid har vi været på adskillige messer og events rundt omkring i verden, og det har været spændende og lærerigt. Vi stræber efter at lære mere og møde nye mennesker samtidig blive klogere på hvad der sker i de forkskellige industrier.

Efteråret er altid en travl tid for os, og vi har deltaget på intet mindre end ni messer og event de seneste par måneder.

Imidlertid er messeperioden ikke afsluttet for os, da vi i denne uge vil være at finde på Productronica i Messe-München. I kan finde os på stand B2-231. Hvis i mangler billetter kan i kontakte vores Area Sales Manager Vincent Gerspachvg@effimat.com

Tidligere deltog vi på  IMHX med vores partner RARUK Automation, og dette var første gang, at vores EffiMat® befandt sig i UK. Messen gav folk en mulighed for at opleve løsningen live og vise alle fordelene ved den. Det var en fornøjelse at støtte vores britiske partner RARUK Automation.

E-handelsbranchen er en vigtig del af vores vision for virksomheden, fordi de løsninger, vi tilbyder, passer perfekt ind i denne branche. Derfor deltog vi også på FDIHs e-handelskonference.

hi Tech & Industry Scandinavia var fokus "Future Factories". Dette gav os mulighed for atpræsentere et klyngesamarbejde med vores talentfulde robotkolleger fra Odense. Det var spændende at vise folk, hvordan robotter og automatisering kan tage virksomheder og deres interne logistisk til det næste niveau. 

LogiMed var en anden vigtig begivenhed for os, vi deltog sammen med vores partner Gibas. Pharma industrien er et andet vigtigt område for os, fordi vores løsninger også er ideelle til denne branche. Segmentet på LogiMed var ret nyt for os, men vi er ikke i tvivl om, at dette er en perfekt match for os. Vi havde også fornøjelsen af at være vært for en workshop for en række delegerede hvor vi præsenterede vores EffiMat® ved hjælp af Virtual Reality.

Blandt alle disse begivenheder deltog vi også på det årlige møde med vores nye amerikanske partner ISDA. Vi fik muligheden for at præsentere vores løsninger, netværke med interessante mennesker, og feedbacken var meget positiv. Vi kan ikke vente med at starte dette nye partnerskab.

Senest har vi deltaget på Automotive Hungary med vores partner Delta Robotics samt i sidste uge på Logistica med vores partner Gibas

Vi ser frem til at mødes med jer på Productronbica 2019


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Effimat Storage Technology A/S

Emil Neckelmanns Vej 15C
5220 Odense SØ
Danmark
Effimat Storage Technology A/S

Billeder & videoer

EffiMat, ProductronicaEffiMat FDIHEffiMat HI-messenEffiMat LogiMedEffiMat ISDA

Send til en kollega

0.109