23948sdkhjf

Ny kompakt arbejdslampe med unikt SMART GRIP 4-in-1 system

| Medlemsnyhed | Indrykket af SCANGRIP A/S

Med sit ekstremt kompakte og unikke design er NOVA MINI den helt nye håndholdte arbejdslampe, der er absolut uundværlig for enhver professionel håndværker.

Med den nyeste LED-teknologi er NOVA MINI utroligt kraftig og yder op til 1000 lumen, hvilket er absolut unikt for så lille en lampe. Med sine kompakte dimensioner på kun 104 x 38 x 96 mm er NOVA MINI tyve gange mindre end NOVA 10K og passer perfekt i lommen.

NOVA MINI leveres med en praktisk tænd/sluk- og lysstyringsknap på siden. Lysstyrken kan justeres trinløst fra 10 % til 100 %.

SMART GRIP 4-in-1 giver øget funktionalitet
Lampen leveres med et specielt, patenteret SMART GRIP-4-i-1-system, der integrerer flere funktioner i samme enhed. Ringen er baseret på samme princip som man kender fra mobiltelefoner for eksempel og gør det lettere og mere behageligt at holde lampen i hånden i lang tid. Det afslapper musklerne og forbedrer ergonomien.

Clipen er designet til at bære lampen i arbejdsbæltet hele dagen, og når begge hænder må tages i brug til en opgave, kan lampen placeres med den kraftige indbyggede magnet. Derudover kan SMART GRIP-systemet anvendes som fod på enhver overflade.

Lampen er særdeles robust og fuldstændig vandtæt (IP65), så den kan anvendes udendørs også.

Med tilføjelsen af NOVA MINI til familien er NOVA-arbejdslamperne med 1.000 til 10.000 lumen de bedste, kraftigste og mest robuste COB LED-arbejdslamper på markedet.

Læs mere om NOVA MINI fra SCANGRIP


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SCANGRIP A/S

Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Danmark
SCANGRIP A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094