23948sdkhjf

VW T-Roc R er en skør vildbasse

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Hvorfor kan man ikke få en vild GTI-version af T-Roc spurgte ingen, og derfor har Volkswagen kvitteret med at springe den relativt fornuftige GTI over og hoppe direkte til en crazy R-model med 300 hestekræfter.

Den tyske racerkører Benjamin Leuchter tager sig til hovedet og udbryder; en T-Roc? Mener I det?

Den meget vindende fabrikskører i Touring Car Racing, der ellers er vant til at kæmpe benhårdt og nådesløst om tiendedele, havde i sin tid svært ved at modtage udfordringen fra ledelsen, men den var god nok. Han skulle være med til at udvikle en racerversion af den ellers godmodige og trendy T-Roc fra Volkswagen.

T-Roc kender du som en crossover-SUV i Golfstørrelsen, men uden den sædvanlige Volkswagen-kvalitetskabine og høje pris. Det var en ny vej for VW. Et perfekt køb for fornuftige gråhårede, hvor bentøjet kræver høj indstigning. Hidtil har vildeste motor haft 190 hestekræfter, så barnebarnet har haft motoroverskud til at kunne lege lidt, når han fik lov at køre bedstefar til bingo.

Men nu kan barnebarnet køre direkte til Striben bagefter. Med T-Roc R går fornuft hånd i hånd med komplet galskab. Det viser sig på de snævre, stejle bjergveje i det særdeles kønne område i Nice, nederst i Frankrig, hvor Volkswagen har inviteret verdenspressen til at teste den vilde bingo-bille.

Ingen hjul er nervøse
Ved første krøllede svingkombination svinger vi gearskiftet over i M for manuel, og køreprogrammet trykkes over i Race, mens speederen stampes i måtten. T-Roc R hvæser og rammer ...

Læs mere på Biltorvet her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.096