23948sdkhjf

LEASING? - det har noget med biler at gøre ikke?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Leasing Fyn

Som virksomhed kan du med fordel lease meget andet end bilerne i din virksomhed.

Hos Leasing Fyn kan du lease udstyr, som de færreste måske havde forestillet sig. Er du eksempelvis på udkig efter maskiner til vedligehold af golfbaner, eller har du planer om at etablere et biogasanlæg, kan vi også hjælpe dig med det.

Vi har skrevet en artikel om nogle af de lidt anderledes ting, vi har lavet leasingløsninger til, samt om vores tilgang til nye markeder - den kan du læse her:

Vi kan levere hele pakken, når det gælder leasing

Vi har beskæftiget os med leasing siden 1983 og har derfor stor erfaring og indsigt i en lang række af brancher i dansk erhvervsliv. Vores specialister sætter en ære i at forstå vores kunder - og det, der gælder i deres virksomheder. Vi ved godt, at det ikke er finansieringen, der er målet - men det udstyr, du gerne vil investere i. Uanset om det er en ny mejetærsker, en lastbil, produktionsudtyr eller noget helt fjerde. 

Hvis du har brug for sparring mht. finansiering, så er du velkommen til at kontakte os på 62 61 20 20 - vi kommer gerne på besøg i din virksomhed - fordi gode personlige relationer er vigtige. Du kan også finde vores medarbejdere her:

Leasing Fyns medarbejdere

 

Vi er ejet af Middelfart Sparekasse, Sparekassen Sjælland-Fyn og Fynske Bank. Vi har kunder og forhandlere  over hele landet - og også medarbejdere. Vores hovedsæde ligger i Odense SV . I alt arbejder 53 engagerede medarbejdere i Leasing Fyn.  I 2018  havde vi et overskud før skat på 21 mio. kr. og et udlån på 2 mia. kr. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Leasing Fyn

Bondovej 1
5250 Odense SV
Danmark
Leasing Fyn

Send til en kollega

0.078