23948sdkhjf

Lej en bus – det har aldrig været nemmere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Der er rig mulighed for at leje en bus.

Du kender sikkert allerede søgemaskiner som Momondo og Gomore. Her kan du med få klik finde flyrejser og biler til leje. Men nettet giver også mulighed for at finde busudlejning – for eksempel på bookingportalen Bookingabus. Læs med og find ud af, hvordan du nemt og hurtigt kan leje en bus. 

Lej en bus – uden bøvl og besvær
Bookingabus.com har gjort det brugervenligt at finde en bus – uanset om du er på udkig efter minibusser, dobbeltdækkere eller VIP busser. Portalen henvender sig både til privatpersoner og firmaer, foreninger, kommuner og andre offentlige institutioner, og du har derfor både mulighed for at finde privat buskørsel og udlejning af bus til erhverv. 

Via Bookingabus kan du ved at indtaste oplysninger om din planlagte bustur sammenligne priser hos de forskellige busselskaber. Når du har indtastet dine krav, vil du få et overblik over priserne på markedet – ofte med det samme. 

Tilbuddene er altid gratis og inklusive chauffør og alle afgifter. Du skal altså ikke bruge tid og kræfter på at undersøge markedet selv, ligesom du ikke skal spekulere på, hvem der skal køre bussen. Og så behøver du ikke at frygte for kedelige overraskelser, når du får regningen. Hos Bookingabus finder du busleje med chauffør uden omsvøb.

Du bestemmer selv start- og slutdestination. Fortryder du bestillingen, kan du aflyse turen op til 10 dage før afrejse – kvit og frit. Der er dog ikke garanti for afbestilling, hvis du aflyser turen senere end 10 dage før afgang.

Busudlejning til alle behov
Når du lejer en bus via Bookingabus, har du altid mulighed for at finde en bustype, der matcher dine behov – uanset om du skal afsted med 10 eller 60, og uanset om du er til luksus eller bare har brug for transport fra A til B.

Bookingabus har kontakt til over 100 vognmænd og kan derfor finde tilbyde flere forskellige bustyper – fra minibus til mellemstørrelse bus, stor bus og dobbeltdækkerbus. Portalen tilbyder busudlejning af følgende bustyper: 

Turistbusser findes i alle størrelser og kategorier. De er kendetegnet ved at have god benplads, toilet og aircondition. Desuden er det muligt at tilpasse den rette bagagekapacitet. 

Minibusser varierer i størrelsen, men typisk vil der være plads til 8-19 passagerer og en chauffør. Der er ikke toilet i de små minibusser, men i de lidt større minibusser er der mulighed for toilet. Minibusser anbefales til indenlandske ture – for eksempel til turen i sommerhus eller til polterabenden. 

Dobbeltdækkere anbefales til jer, der er mange på tur. Der er plads til 69-85 personer. Nederste etage er arrangeret til samtalerum, mens der på øverste etage er mulighed for tid til sig selv. Dobbeltdækkere er velegnet til de længere ture. Der er komfort, toilet, audio/video, borde og mere. 

VIP-busser er luksusbusser, hvor der er ekstra plads til borde og dine ben. Sæder og sofaer er af blødt læder, og busserne er især gode til længere og mere komfortable ture – eller hvis du og dit selskab bare gerne vil booke en bus med komforten i centrum. 

Mødebusser er designet til møder og har gruppefaciliteter i form af borde, stole  og gruppearrangementer, hvor det er let at samtale under køreturen. Der er også mulighed for at tage et hvil i bussen, da flere af busserne også er udstyret med sofaer.  

Om Bookingabus – book en bus til den bedste pris
Bookingabus er en virksomhed, der hjælper dig med at skræddersy din bustur bedst – uanset om du skal til konference, til fest eller blot har brug for transport. Via Bookingabus får du hjælp til at finde det bedste tilbud. 

Lej en bus via Bookingabus og find de bedste tilbud på busleje.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.078