23948sdkhjf

Den hjemvendte superhelt – Toyota Supra

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Du får et design, som råber om kap med den himmelske lyd under den lange motorhjelm. Kan du leve med BMW’s indflydelse overalt, er Supra den mest coole sportsvogn lige nu, som du ikke kan købe.

Vognen foran er en cremehvid sænket Toyota Corolla 1,6 twincam fra starthalvfemserne, og den unge fyr rækker armen ud og giver mig en finger. Ligesom så mange andre. Det er ikke en langfinger, men en tommeltot opad. Overalt hvor det røde lyn af en Supra befinder sig, får den nemlig anerkendende nik, tommelfingre, hoveddrejninger og høster udbrud som fed bil.

Selv ikke en giftiggrøn Porsche 718 GTS med åbent spjæld i udstødningen eller en larmende orange Mustang, der gjalder som et sommertordenvejr gennem gaderne, fik halvt så meget opmærksomhed, som Supraen. Den modtages på vejene som en savnet, hjemvendt superhelt. Opmærksomheden er total.

Kald mig bare kylling – Jaguar F-Type SVR

Det er velfortjent, og ikke kun fordi den er bragende smukt designet med sine svulstige hofter og svungne taglinje, der ender i en fiks bagspoiler – i den knaldrøde farve minder den om en Ferrari 250 GTO. Men lige så meget, fordi den er en legende, som hele ungdomsårgange har sukket efter i efterhånden mange år.

Læs mere, hvorfor her. 

Førstehåndsindtrykket er, at den nye Supra med sin lange forende er som ophavet, men den syntes kortere og mindre. Det er lidt mere en to-sæders sportsvogn end en lang coupé. Helt præcist er den da også 13,5 cm kortere end forgængeren, men 43 mm bredere. 

Slår hovedet
Kabinen er en hule, hvor du slår dit hoved mod taget de første par gange, du kravler ind i den, og forruden er smal, så du har lidt samme udsyn som gennem en styrthjelm. Et tryk på startknappen vækker en behersket buldren og et fremragende head-up-display – så kan man koncentrere sig om at kigge lige ud, og ikke på alle BMW-detaljerne i kabinen. Der er nemlig overraskende meget af BMW i betjeningen undtagen selve instrumenthuset.

Toyota Yaris GRMN – festversionen til de fartglade

Det består af en enkelt kæmpe skive med omdrejningstal placeret midt i en digital skærm, der viser dig alt, hvad du har brug for. Betjeningen er som den skal være, nemlig fremragende, alt er, hvor man forventer det.

Supra har kun to køreprogrammer. Normal og Sport. Sport giver ... læs videre på biltorvet.dk

Lige over grænsen – Ford Mustang Bullitt


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.079