23948sdkhjf

Procesudsugning på autoværksted

| Medlemsnyhed | Indrykket af Geovent A/S

Vores kunde fik et projekt hos en autoforhandler, hvor de skulle etablere et nyt værksted. Der skulle udføres udsugning af udstødningsgasser fra køretøjer og derudover var der kemiskabe, som skulle ventileres.

Der var høje krav til de slangeruller der skulle bruges. Først og fremmest var længden på slangerne afgørende for kunden. Vi tilbød derfor vores slangerulle GTE-1400-15-150, som er en EL-slangerulle med fjernbetjening. Slangen på rullen er 15 meter lang og det hele kan oprulles på slangerullen. Derudover, var der krav om, at slangen skulle kunne modstå højere temperaturer end standard. For at imødekomme kundens ønske om højere temperatur, blev de 15 meter slange leveret som, 12 meter almindelig autogas slange, som kan tåle en temperatur på op til 200°C og de sidste 3 meter, blev vores HT-450 slange, som kortvarigt kan tåle op til 500°C.

Imellem de 2 forskellige slanger, blev der monteret en sikkerhedskobling, således at slangen blev delt i to, såfremt at slangerne blev udsat for en kraftig påvirkning (fejl). Mundstykker til slangerullerne blev vores HT-mundstykke ø150 mm i stål med tang, da de kan bruges til meget varm udstødningsgas.

Ventilatoren blev leveret som en behovsstyret løsning, hvor ventilator startes ved behov, og luftmængden tilpasses efter antallet af samtidige brugere. Dvs. med hurtigt gående motorspjæld, som aktiveres via kontaktsæt i slangerullerne. Ventilatoren blev monteret i lydboks for støjreduktion. Dermed sparer kunden energi, øger betjeningskomforten og reducerer lydafgivelsen over for brugerne.

Der blev monteret kontrollamper i værkstedet - grønne lamper for udsugning ”OK” og røde lamper, samt sirener for fejlmelding ved f.eks. manglende sug. Alt automatikken blev styret af vores MultiBox. 

Kemiskabene blev ventileret af vores eksplosionssikrede ATEX ventilatorer.

Vores kunde har afsluttet projektet og slutbrugeren meget tilfreds med det endelige resultatet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Geovent A/S

Hovedgaden 86
8831 Løgstrup
Danmark
Geovent A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111