23948sdkhjf

Drypper det på gulvet?

| Medlemsnyhed | Indrykket af DENIOS ApS

Laver du ballade med vores grundvand med drypperier på gulvet? Bare rolig, Vi hos DENIOS har løsningen, som giver dig en WinWinWin-situation - Vores base-line opsamlingskar der opsamler alle drypperier og spild af kemikalier i din virksomhed.

Vil du have udstyret i orden, og vil du have en topklasses arbejdssikkerhed i din virksomhed? Så er du kommet til de rette specialister. Vi hos DENIOS er mestre til at undgå våde uheld på gulvet, som løber videre ud i vores søer, kloaker og åer. Derfor har vi også i over 30 år produceret vores specialdesignet og toptunet opsamlingskar.

Så du skal endelig ikke holde dig tilbage fra at læse om vores base-line opsamlingskar. Det er nemlig det billige alternativ til opbevaring af farlige medier i henhold til loven. Du kan se vores udvalg af base-line opsamlingskar på vores hjemmeside.

 

Undgå griseri på gulvet med vores base-line opsamlingskar

Vores serie af base-line opsamlingskar er vores mærke til grundlæggende udstyr, og de er alle af lakeret stål med gitterrist, hvorpå du kan stille dine dryppende tromler. På den måde undgår du at grise gulvet til med kemikalier værre end en teenagers ildelugtende sokker. Du vil vel gerne undgå at lave ballade med vores grundvand, vil du ikke?

 

Fem års garanti fra DENIOS

Vi hos DENIOS vover at påstå, at bedre basisudstyr til sikker brug får du ikke – Og så kan vi endda levere jeres nye opsamlingskar med det samme. For det ikke skal være løgn, så giver vi også fem års garanti på vores base-line opsamlingskar. Så det er ikke kun en WinWin-situation for dig, men en WinWinWin-situation som din virksomhed står med, når I trykker på køb-knappen.

 

Vil du vide mere om vores base-line opsamlingskar?

De forskellige specifikationer, som vores base-line opsamlingskar har - såsom gaffellommer til jeres gaffeltruck og en hulens masse andre vigtige informationer, kan du selvfølgelig læse mere om på vores hjemmeside. Så du er sikker på, at du vælger det helt rigtige opsamlingskar til jeres kemikalier. Ellers er vi også kun et telefonopkald væk.

 

Vi kan ikke gøre jeres teenagers værelser fri for uheld og ildelugtende vasketøj – det er der ingen, der kan! Men vi kan sikre jer et tørt gulv uden farlige dryppende uheld og spild på jeres arbejdsplads og videre ud i vores grundvand. Så få nu udstyret i orden med et base-line opsamlingskar fra DENIOS og klap så dig selv på skulderen over ingen fremtidige dryp.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DENIOS ApS

Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Danmark
DENIOS ApS

Send til en kollega

0.097