23948sdkhjf

Leverandørbesøg: Nyheder til værkstedet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nimalift

Nimalift har været på leverandørbesøg i Kina og melder om spændende produktnyheder i sommeren og efteråret. Fælles for dem alle er, at de skal gøre hverdagen på værkstedet nemmere.

I midten af juni var der for en stund stille på Nimalift-kontoret i Billund. De to jyske indehavere Mads Brink og Niklas Sørensen var taget på leverandørbesøg i Kina. Det er en tur, som allerede er taget mange gange før. Men ikke én gang for lidt:

- Vi tager jævnligt til Kina for at snakke med vores leverandører, se fabrikkerne og finde nye produkter, der gør hverdagen hjemme på de danske og svenske værksteder nemmere, fortæller Mads Brink og uddyber vigtigheden af besøgene:

- Det er vigtigt at holde kontakten. Vi oplever, at de især i Asien går meget op i den personlige kontakt, hvor vi lige får set hinanden i øjnene og viser interesse for produkterne.

 En finger med i produktudvikling

Her på Motormagasinet.dk har du tidligere kunne læse om Nimalift-drengenes store interesse i produktudvikling og evig søgen efter de allerbedste produkter til kunderne hjemme i Danmark og Sverige. Det har ikke ændret sig. Mads Brink og Niklas Sørensen er stadig dybt engageret i at sikre kvalitet og funktionalitet:

- Vi tager selvfølgelig også afsted for at sikre produkterne. De kommer hjem og står på vores lager, hvor vi skal kunne stå inde for dem. Og godt samarbejde giver gode produkter, forklarer Mads Brink og fortsætter:

- Vi får lavet flere tilpasninger, så produkterne lever op til europæiske standarder og krav. Det handler for os om at sikre kvaliteten på vegne af kunderne og at kravene fra Maskindirektivet bliver overholdt. Det er både nogle sikkerhedsmæssige overvejelser og idéer til, hvordan maskiner, redskaber og værktøj kan gøres smartere. For de skal selvfølgelig opfylde kravene, men de må ikke blive til gene i hverdagen.

Ændringerne spænder bredt fra egentlige sikkerhedsoptimeringer til mere funktionelle og logiske tilpasninger. Gennem løbende dialog med kunder og brugere i Danmark og Sverige er indehaverne godt rustede til opgaven:

- Nogle af de ting, vi får lavet, kan virke som en lille detalje, men det kan gøre en stor forskel for arbejdet hjemme på værkstedet, siger Mads Brink.

Bedre hverdag på værkstedet

Netop hverdagen på værkstedet har været i fokus på denne tur østpå. Med fokus på optimering af ergodynamikken har Nimalift gjort bedre arbejdsforhold og færre arbejdsskader til en mærkesag:

- Vi har fundet nogle produkter, der skal med hjem. De kan gøre en forskel, og samtidig er de til at betale sig fra. Vi køber ind efter, at de almindelige og små værksteder også skal have råd til gode maskiner og arbejdsredskaber, siger Mads Brink.

De nye produkter bliver løbende sendt til lageret i Danmark, når de har gennemgået de aftalte tilpasninger og test. Så følg med på nimalift.dk, hvis du ikke vil gå glip af sommeren og efterårets mange nyheder til dit værksted.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nimalift

Kløvermarken 117
7190 Billund
Danmark
Nimalift

Send til en kollega

0.094