23948sdkhjf

CO2 neutralt website

| Medlemsnyhed | Indrykket af IngenCO2.dk

En god sag

Initiativet til CO2 neutralisering af hjemmesider har bestået siden 2009. Over 20.000 gange er en hjemmeside blevet CO2-neutraliseret og ikonet er at finde i mere end 40 forskellige lande. Derigennem har ikonet vundet en enorm anerkendelse og en høj genkendelsesværdi, som giver klare kommercielle gevinster for medlemmerne.

1. Det grønne ikon er sammen med certifikatet (eks. Røde Kors certifikat) et vigtigt tegn på troværdighed. Forbrugere og kunder har i dag mere end nogensinde brug for sådanne tegn for at kunne orientere sig på internettet. Med det grønne ikon kan du sige til dine besøgende, at denne hjemmeside er CO2 neutral og det skaber tillid.

2. Vi lister alle vores deltagerer fra vores netværk af hjemmesider. Dette kan både give dig flere besøgende og styrke din position i søgemaskinerne.

3. Du kan bruge din deltagelse i projektet i jeres markedsføringsmateriale, i nyhedsbreve, på hjemmeside og på sociale medier for derved at vise jeres sociale ansvarlighed.

Detagelsen koster typisk et par tusind om året, se mere om priser og info her: https://www.ingenco2.dk/tilmeld 

Formålet med dette initiativ er at bidrage til en mere klimavenlig verden. Vi fokuserer på nogle få, men meget effektive projekter, som har en gennemtestet og tydelig effekt:

I Kenya er der fra starten af vores initiativ blevet installeret energieffektive komfurer til glæde for flere end 100.000 mennesker. Deres eneste alternativ er ellers at lave mad over åben ild. Hver måned kommer flere komfurer til. Vi er særligt stolte af dette projekt, som både er med til at reducere CO2 udledning og den skadelige afskovning. Derudover forbedres både sundhedstilstanden og livskvaliteten for de berørte mennesker. Dette projekt har opnået den højeste kategori for klimaprojekter, Gold Standard, som oprindeligt blev startet af Verdensnaturfonden og det auditeres løbende for at kunne være i denne kategori.

Deloitte er uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.

Konatk os på 53 50 02 52 eller send en mail til info@ingenco2.dk,, hvis der måtte være spørgsmål.

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
IngenCO2.dk

Forskerparken Incuba
Inge Lehmanns Gade 10
8000 Århus N
Danmark
IngenCO2.dk

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.095