23948sdkhjf

Sæt strøm til tallene og sælg flere biler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Auto IT

Hvilke biler sælger bedst om onsdagen? Når vi salgsmålet om fire måneder? Ved at bruge data effektivt, kan forhandlere optimere butikken med hidtil uset præcision. Auto IT er klar med datadrevet bilhandel.

Vidste du, at det er lettere at sælge en bil til påskekur end til nytårskur? Der er lidt over tre prøvekørsler pr. slutseddel til en nytårskur. Der er kun to prøvekørsler pr. slutseddel i påskedagene. Derfor er det nok en god idé for bilsælgerne at være ekstra skarpe på at få kuglepennen frem i påsken.

Det viser statistikker fra salgsprogrammet AutoDesktop fra Auto IT A/S – statistikker som den enkelte bilforretning nu selv får mulighed for at trække i et nyudviklet modul, som bruger Microsoft Power BI.

BI står for Business Intelligence og det handler ganske simpelt om at vise data, som butikkerne allerede har indsamlet i AutoDesktop og på sigt andre computerprogrammer.

Alle aktiviteter som prøvekørsler, tilbud og salg registreres i AutoDesktop sammen med bilmærker og kundelister. Med Power BI trækkes data ud og præsenteres flot, så man lynhurtigt får overblik over forretningen. Hvad der sælger, hvem der sælger, hvornår. Det er simpelt – men effektivt.

Når mavefornemmelsen svigter
”Bilforhandlere har måske en mavefornemmelse af, hvordan det går, men kender ikke det faktiske billede.
Hvor gode er forhandleren fx til at konvertere leads til salg? Kan de lære noget af hinanden? 
Det tager meget tid at indsamle data, sammenkæde og analysere. Nu får bilforhandleren det hele serveret,” fortæller Jens Rytter, konsulent hos Auto IT A/S.

Læs mere om AutoDesktop BI her eller se demo-videoenn her på siden. 

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Auto IT

Skagensgade 1
2630 Taastrup
Danmark
Auto IT

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.102