23948sdkhjf

Førende eftermarkedsportefølje tilbydes under mærket LuK

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schaeffler AAM GmbH & Co

Nu endnu stærkere – Schaeffler udvider sin portefølje af reparationsløsninger til asiatiske køretøjer

• Programmet indeholder mere end 450 løsninger til asiatiske køretøjer
• Mere end 100 nye varenumre tilføjet for nylig
• Markedets førende dækning af den europæiske bilpark

Schaeffler Automotive Aftermarket har foretaget en markant udvidelse af sin portefølje af produkter til reparation af koblinger på asiatiske køretøjer. Under mærket LuK tilbyder Schaeffler nu mere end 450 varenumre – fra individuelle reservedele som DMF-svinghjul og koncentriske slavecylindere til intelligente reparationsløsninger. Det giver virksomheden markedets bedste dækning af den europæiske bilpark.
"I mere end 50 år har Schaefflers koblingsteknologi været så populær, at den i dag anvendes i hvert tredje masseproducerede køretøj i Europa. OEM-producenternes omfattende knowhow smitter også af på vores løsninger til reservedelsmarkedet", siger Rouven Daniel, der er ansvarlig for Transmission Systems hos Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG. "Når det gælder gearkasser, er vi en af de førende i Europa. Det siger derfor sig selv, at vi løbende optimerer vores portefølje af produkter til eftermarkedet, så vi bliver ved med at være attraktive".
Eftermarkedsspecialisterne har på det seneste investeret kraftigt i udvidelsen af deres europæiske portefølje, og for nylig blev programmet til asiatiske køretøjer udvidet med 100 nye varenumre. I den forbindelse blev der især sat fokus på udvidelsen af det velkendte sortiment af komplette løsninger til koblingsreparationer. Det klassiske LuK RepSet og LuK RepSet Pro, der ud over koblingslameller og koblingstrykplader også fås med en passende koncentrisk slavecylinder, fås nu til nye asiatiske personbiler som Toyota Avensis, Mazda CX-5 og Nissan Qashqai. LuK RepSet DMF med DMF-svinghjul, LuK RepSet 2CT til reparation af dobbeltkoblinger samt en lang række hydrauliske dele fås nu hos Schaeffler til asiatiske køretøjsmærker.
Værksteder kan hurtigt og enkelt finde den rigtige reservedel og den rigtige reparationsløsning i onlinekataloget på værkstedsportalen www.repxpert.com. Her findes også tekniske håndbøger, installationsvideoer, træningsprogrammer samt en lang række nyttige tips til det daglige arbejde på værkstedet


Schaeffler Automotive Aftermarket har foretaget en markant udvidelse af sin portefølje af produkter til reparation af koblinger på asiatiske køretøjer. Utallige reparationsløsninger som for eksempel LuK RepSet DMF, der ses her, fås nu til nye asiatiske personbiler som Toyota Avensis, Mazda CX-5 og Nissan Qashqai.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schaeffler AAM GmbH & Co

Paul-Ehrlich Str. 21
63225 Langen
Tyskland
Schaeffler AAM GmbH & Co

Send til en kollega

0.138