23948sdkhjf

Kvalitetsoffensiv i Schaeffler Automotive Aftermarket

| Medlemsnyhed | Indrykket af Schaeffler AAM GmbH & Co

Schaeffler reorganiserer sin portefølje af chassisreservedele og samler den under mærket FAG.

·         Markedets førende udvalg af chassisdele og reparationsløsninger fra en og samme leverandør

·         Styretøjs- og ophængsdele, drivaksler og tårnlejer er nu sammen med hele hjullejeprogrammet samlet under mærket FAG

·         Ensartet høj kvalitet i hele porteføljen

Schaeffler Automotive Aftermarket har reorganiseret sin portefølje af produkter til chassisreparation. Fra og med 1. juni 2019 udvider eftermarkedsspecialisterne deres serie af produkter under mærket FAG med styretøjs- og ophængsdele, drivaksler og tårnlejer. Sammen med det eksisterende hjullejeprogram tilbyder virksomheden markedets førende portefølje af produkter til chassisreparation under mærket FAG.

 

Afdelingens udvidelse er et naturligt led i Schaefflers omfattende kvalitetsstrategi, som afspejles i virksomhedens produkter til reservedelsmarkedet gennem materialevalg, udvikling og samling samt skræddersyede reparationsløsninger. "Ved at anvende holdbare og ydelsesfremmende coating- og forseglingsteknologier er vi i stand til at tilbyde en konstant høj kvalitet i hele porteføljen", siger Dr. Robert Felger, President Product Management and R&D hos Schaeffler Automotive Aftermarket. "Hver enkelt del, helt ned til den mindste tilbehørsdel, er udviklet og testet i henhold til Schaefflers kvalitetsstandarder". Faktisk har virksomheden under mærket FAG samlet mere end 130 års erfaring inden for udvikling og fremstilling af dele og avancerede chassismoduler til OEM-producenter. Schaeffler demonstrerer også sit engagement inden for udvikling af fremtidsorienterede chassisteknologier med innovative produkter som den elektriske rullestabilisator og Intelligent Corner Module.

 

Schaefflers kvalitetskoncept indeholder også et mål om at gøre værksteder i stand til at foretage effektive og pålidelige reparationer. Med særlig fokus på de mest gængse chassismodeller i den europæiske vognpark har Schaeffler Automotive Aftermarket styrket sin portefølje med en lang række tilbehørsdele, så man bedre kan dække værkstedernes behov. FAG-reparationsløsningerne indeholder alle nødvendige dele samt alt nødvendigt tilbehør som for eksempel møtrikker og bolte – alt sammen i samme kvalitet som reservedelen. Det betyder, at kunderne kan være sikre på, at værkstederne leverer konstant høj kvalitet og en høj grad af sikkerhed ved reparation af deres chassiser – både når det gælder de anvendte reservedele og selve reparationsarbejdet.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Schaeffler AAM GmbH & Co

Paul-Ehrlich Str. 21
63225 Langen
Tyskland
Schaeffler AAM GmbH & Co

Send til en kollega

0.093