23948sdkhjf

Det nye smykkeskrin – Range Rover Evoque er tilbage

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Range Rover Evoque ligner sig selv, men under huden er den ny fra top til tå. Kabinen er blevet opfrisket, der er mere plads, og så Evoque et vaskeægte knaldtilbud.

Da Land Rover introducerede Range Rover Evoque i 2011, tænkte vi stadig, at en firehjulstrækker var en stor maskine med lavgear, som kunne tygge sig gennem store mængder af mudder. Den forestilling gjorde den lille engelske SUV op med, og det var tydeligt, at Evoque tiltalte Victoria Beckham mere end BS Christiansen. Otte år senere er Jaguar Land Rover klar med den nye generation, som på ydersiden ser næsten uforandret ud, hvis du ikke går designet efter med en lup. Det er helt bevidst, for designet var noget af det, som virkede allerbedst på den gamle model. Faktisk vandt den 217 internationale priser for sit design.

Jaguar E-Pace – der er en ny killing i klassen

Men trods ligheden, er det faktisk kun den gamle bils dørhængsler, som har fået lov at leve videre i den nye Evoque. 99,9 procent er nyt og bilen er baseret på en ny platform, som deles med andre af koncernens modeller. Selvom de to generationer er lige lange, er både forhjul og baghjul skubbet længere frem og tilbage. Det betyder, at akselafstanden er vokset med to centimeter, og den slags gavner bagsædet.

Helt elektrisk i I-Pace

Til trods for det er der stadig ikke meget plads, og den skrånende profil og de små sideruder gør, at bagsædet føles som at være lukket inde i en hule, men benpladsen er trods alt blevet bedre end den tidligere generation. Den nye platform betyder også, at bagagerummet er vokset fra 575 liter til 591 liter, som er ganske respektabelt.

Salgsargument et og to
Design og elektronik i kabinen er forandret. Kabinen er virkelig en af Evoques forcer, og sammen med det udvendige design det bedste salgsargument mod de svære tyske konkurrenter. Midterkonsollen er dækket af en trykfølsom skærm med to fysiske drejeknapper, som har flere funktioner, alt efter dit valg. Det er moderne og lækkert. Ydermere ...

Læs her, hvad Range Roveren mere har, som alle vil kunne lide.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.111