23948sdkhjf

Total lancerer banebrydende produkter til el- og hybridbiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Total Denmark A/S

Total tilbyder 2 nye produkter til bilproducenterne: TOTAL QUARTZ EV FlUID til personbiler og TOTAL RUBIA EV FLUID til større erhvervskøretøjer og el-busser.

Total konsoliderer sin position, som et af verdens førende olie- og energiselskaber og nøglespiller inden for den nye el teknologi til køretøjer ved lanceringen af nye motorolier baseret på ny teknologi og innovation tilpasset el- og hybridbiler. Takket være en meget stor og banebrydende indsats fra koncernens forsknings- og udviklingsteam er disse produkter specielt udviklet til de specielle smøre- og køletekniske behov af de forskellige komponenter i disse nye motorer og sikrer herigennem, at motorerne yder optimalt og effektivt gennem hele levetiden.

Total tilbyder 2 nye produkter til bilproducenterne: TOTAL QUARTZ EV FlUID til personbiler og TOTAL RUBIA EV FLUID til større erhvervskøretøjer og el-busser.

Disse produkter, der markedsføres af Total Smøremidler, er endnu et supplement til de andre løsninger Total tilbyder markedet inden for eldrevne køretøjer som f.eks. lade stationer og flådestyring.

Gennem en omfattende forskningsindsats er vi stolte af at have udviklet disse produkter, der er tilpasset de nye behov for smøremidler til eldrevne køretøjer,” forklarer Philippe Charleux, Senior Vice President for smøremidler og specialiteter i Total. ”Påfyldt før bilerne forlader fabrikkerne vil disse smøremidler skulle holde hele bilens levetid og gavne alle vores kunder herunder: bilfabrikanter, reservedelsproducenter og bilejere. Dette projekt illustrerer vores tekniske ekspertise og vores evne til, at være forudsigelige og innovative med et bidrag til større bæredygtighed og velfungerende el drift af køretøjer”.

Udviklet på baggrund af nye tekniske krav
Disse produkter blev udviklet for at tilbyde en bedre løsning til de specifikke krav der stilles til motorer og transmissioner med høje omdrejninger og bedre kontrol med varmeudviklingen fra batterierne i eldrevne køretøjer. Total’s teknikere fokuserede deres forskning og udvikling af disse 2 produkter på 4 primære forhold, som kræves af el- og hybridmotorer:

- Isolator egenskaber. Vigtig ved enhver brug af elektricitet.
- Kompatibilitet med nye elektrificerede komponenter: forhindrer korrosion af kobberspoler i elmotorer og beskytter polymer belægninger.
- En løsning af de temperaturmæssige udfordringer som er specielle for elmotorer: Elmotorer afgiver meget varme, som opstår ved hurtige accelerationer eller opladninger samt temperaturstyring af batterierne etc. Denne varme skal ledes ud af det elektriske modul.
- Konventionel smøring af transmissioner: beskyttelse af de mekaniske komponenter, minimal friktion og sikrer optimal ydeevne gennem hele køretøjets levetid.

Total og el-biler
Disse specialprodukter til el- og hybridbiler som nu er tilgængelige fra Total Smøremidler er udviklet I overensstemmelse med koncernens samlede klimastrategi og ambition om, at reducere CO2 mængden for de energiprodukter Total tilbyder markedet. De nye produkter er et tillæg til det i forvejen brede udvalg af løsninger Total tilbyder markedet inden for eldrevne køretøjer som f.eks.:

- Konstant udvikling af et omfattende netværk af ladestationer på TOTAL servicestationer, som i sidste ende vil omfatte 1.000 højtydende (150 kW) lade standere på 300 servicestationer – dvs. én inden for hver 150 km radius i Vesteuropa

- Adgang til titusinder af offentlige lade standere I hele Europa via partnerskaber, som tilbydes til erhvervskunder via TOTAL GR kort.

- 10.000 offentlige lade standere i Frankrig, som administreres af G2Mobility og placeret i lokalsamfund samt hos virksomheder.

- Løsninger til private med ladestationer fra selskaberne Direct Energie og Total Spring i Frankrig og fra Lampiris i Belgium.

Læs mere om EV FLUID her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Total Denmark A/S

Amerika Plads 29
2100 København Ø
Danmark
Total Denmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093