23948sdkhjf

NYHED: 2-søjlet autolift med topramme

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nimalift

Har du set den nye 2-søjlede autolift fra Nimalift i Billund? De har lyttet til kunderne og skabt en autolift med topramme, der lever op til deres skrappe krav om kvalitet og brugervenlighed.

På lageret hos Nimalift i Billund kender de produkterne godt. Kunderne er glade for de eksisterende maskiner, og det lykkes sjældent nye produkter at slippe gennem nåleøjet hos indehaverne Mads Brink og Niklas Sørensen.

Nu er det dog sket. På forespørgsel fra en eksisterende kunde gik teamet på jagt efter en 2-søjlet autolift med topramme, der kunne imødekomme deres skrappe krav til kvalitet. De endte som med de øvrige maskiner, du finder på nimalift.dk, i et tæt samarbejde med faste leverandører:

- I samarbejde med vores leverandører fandt vi en rigtig god model, som med lidt tilpasning, passer ind på det danske og europæiske marked, fortæller Mads Brink og fortsætter:

- Vi er meget engagerede i at finde de rigtige maskiner til vores kunder. Det betyder, at vi ofte laver tilpasninger og dermed skaber lige præcis de produkter, vores kunder efterspørger. De skal være af en kvalitet, vi kan stå inde for, og til en rimelig pris. Den kombination får vi bedst ved selv at være med til at skabe vores maskiner.

Nu er den klar til levering. Den nye model ligner den klassiske 2-søjlede autolift med bundramme på mange områder. Den slående forskel ligger især på to områder: gulvplads og loftshøjde.

Få mere gulvplads

Den nye autolift sikrer dig et frit gulv med masser af arbejdsplads.

Det er en fordel ved sænkede biler, men også når du skal køre rundt med din værktøjsvogn. Arbejder du ofte med høje biler som varevogne og lignende, skal du dog være opmærksom – For den ekstra gulvplads koster i toppen.

Har du højt nok til loftet?

Og toppen er den næste store forskel på en 2-søjlet autolift med topramme og en 2-søjlet autolift med bundramme fra Nimalift. Den nye model kræver højt til loftet. Den er i sig selv 3,85 meter høj, hvilket kræver lidt ekstra af de fysiske rammer på værkstedet.

Alle de samme fordele

Hvis du vælger den nye 2-søjlede autolift med topramme, skal du ikke gå på kompromis med nogle af de fordele, du ellers havde med den almindelige version.

Du får stadig den tredelte arm som standard, der gør det nemmere at ramme de optimale løftepunkter – selv på små biler. Liften er selvfølgelig også stadig fuldautomatisk. Du skal kun have fingrene i kontrolpanelet.

Den nye 2-søjlede autolift med topramme fra Nimalift er som alle deres øvrige maskiner CE-godkendt og opfylder alle krav fra Maskindirektivet og Arbejdstilsynet. Der er ingen grund til at gå på kompromis med sikkerheden.

2-søjlet autolift med topramme

  • Fuldautomatisk betjening
  • 400V tilslutning
  • Tredelte arme, for let løft af små biler
  • Pulverlakeret
  • Inkl. 18 mm ekspansionsbolte
  • CE-godkendt

Kr. 14.499,- ekskl. moms


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nimalift

Kløvermarken 117
7190 Billund
Danmark
Nimalift

Send til en kollega

0.125