23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et godt tip til NEMT at spare penge på dine smøremidler

Når messen på Gram Slot afholdes den 7.-8. maj, kan I blandt andet møde Q8 på en af standene, og de står klar med rådgivning og gode messetilbud.

Q8 sætter i år fokus på, hvordan de kan hjælpe dig med at optimere dit lager af specialolier og spare dig for dumme omkostninger samtidig med, du øger din indtjening og giver endnu bedre kundeservice.

Som Ole Kastrup, distriktschef hos Q8, fortæller: ”Med den rigtige smøreolie pakkeløsning på olielageret kan man dække 90-95 % af bilerne på sit værksted og samtidig spare tid og penge på hastebestillinger af især specialolier. Det betyder, du kan yde den bedste service til dine kunder, da de hurtigere kan komme ud at køre igen, og samtidig øge din egen indtjening, da du hurtigere kan få den næste bil ind på værkstedet.”

Undgå et uoverskueligt lager

Men et uoverskueligt lager er heller ikke et drømmescenarie på værkstedet, hvor pladsen måske i forvejen er knap. Derfor har Q8 og deres oliebrand Q8Oils fået produceret et olieskab, som netop afhjælper dette. Du får en nemt overblik over dine olier, så du altid kan se hvor meget olie du har på lager, og er du ved at løbe tør leverer Q8 fra dag til dag ved bestilling inden kl. 13.00. Olieskabet kan indeholde alt fra 1 liters dunke til 60 liters tromler, og med justerbare hylder og fødder kan det tilpasses ethvert olielager og mindre lige værkstedsgulve.

Få et ekstra godt olietilbud ligenu

På messen har Q8 et ekstra godt tilbud på motorolier til 35kr. for 1 liters dunke og 30kr./liter på 20 liters dunke. Hvis du samtidig køber mere end 250 liter olie, får du olieskabet med gratis. Læs mere om vores olier og olieskab i vedhæftede brochure. 

Du kan som sagt møde Q8 på Gram Slot den 7.-8. maj.  

Q8 Danmark A/S
Arne Jacobsens Allé 17
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK61082913
P nummer: 1003139034

Kontaktperson

Ole Kastrup
Account Manager
+45 45992092 Ole.kastrup@Q8.dk

Send til en kollega

0.079