23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Damien Germès udnævnt til NGK SPARK PLUGS første lokalt forankrede direktør.

Damien Germès, er pr. 1. april 2019 blevet forfremmet til direktør for EMEA-regionen, administrerende direktør for NGK SPARK PLUG EUROPE GmbH og medlem af koncernbestyrelsen.

Ekspert inden for bilindustrien Damien Germès, der er bosiddende i Tyskland, efterfølger den nuværende direktør for EMEA-regionen og administrerende direktør for det tyske datterselskab og medlem af koncernbestyrelsen, Masaki Sumiya, der vender tilbage til NGK SPARK PLUGs hovedkvarter i Nagoya, Japan, for at bestride nye opgaver.

Udnævnelsen sker syv år efter, at Germès startede i firmaet som direktør for det europæiske reservedelsmarked, og mindre end to år efter at han blev forfremmet til hans nuværende stilling. I den periode har han med sin omfattende internationale industriekspertise og personlige engagement ført regionen fra succes til succes samt udvidet reservedelssortimentet og effektiviseret driften generelt for at imødekomme kundernes stigende krav. Denne fremgang er også blevet anerkendt med hans nye job som medlem af koncernbestyrelsen – en global funktion, hvor han kan bidrage til strategisk ledelse af koncernen på verdensplan.

Germès har i løbet af sin karriere bestredet flere lederstillinger i hele Europa hos førende mærker inden for bilindustrien. Han har bl.a. været administrerende direktør for Valeo Service Deutschland og chef for Visteon Corporations europæiske reservedelsdivision. Han er uddannet på INSEAD-handelshøjskolen i Fontainebleau, Frankrig, og har en akademisk uddannelse i international erhvervsøkonomi fra ESSEC-handelsskolen i Frankrig og universitetet i Plymouth, Storbritannien.

Masaki Sumiya lykønskede ham med udnævnelsen og sagde: "Siden Damien blev ansat i vores virksomhed, har han haft succes med at skabe vækst på reservedelsmarkedet og har videreudviklet virksomheden. Vi er stolte af, at han bliver den første europæer, der får ansvaret for både EMEA-regionen og vores tyske datterselskab, og til at blive udnævnt til en så høj stilling i virksomhedsledelsen.”

Damien Germès får som direktør for verdens førende specialist i tændingssystemer og sensorers EMEA-organisation ansvaret for virksomhedens afdelinger for originalt biludstyr (OE) og reservedelsdivisionen samt skærende værktøjer fra NTK i EMEA-regionen. Han vil arbejde videre med målsætningen om at tilpasse produktsortimentet og driften, så virksomheden kan opfylde de nye krav, der stilles af kunderne på markederne, der er under hastig forandring. Han er personligt af den holdning, at han skal have en autentisk ledelsesstil, og det afspejler sig i, at han som leder for 1.000 medarbejdere i den regionale afdeling også vil følge 'Nittoku-metoden', hvor de delte værdier oprigtighed, tro på sig selv, samarbejde og formål understøtter virksomhedens globale koncernfilosofi.

Damien Germès udtrykte sine tanker om udnævnelserne: "Jeg er glad for og ekstremt beæret over at efterfølge Masaki Sumiya på disse tre vigtige poster, og dermed viser virksomheden sit klare engagement i at opnå fortsat vækst i denne vigtige region. Jeg vil arbejde hårdt for at fortsætte det igangværende innovationsarbejde og de strategiske investeringer, så vi kan tage udfordringerne i form af forandringerne i bilsektoren op, herunder nye teknologier og muligheder for digitalisering. Jeg ser med spænding frem til det kommende arbejde."

Niterra EMEA GmbH
Harkortstrasse 41
40880 Ratingen
Tyskland
CVR nummer: DE121640216

Send til en kollega

0.047