23948sdkhjf

Biltorvet kigger ind i bilsælgerens hjerne - skal du med?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Hvorfor bliver ny og ret smart teknik ofte opfattet som bøvlede ekstraopgaver? Biltorvets årsdag kigger bilsælgeren helt ind under hjernebarken, når hjerneforsker Peter Lund Madsen ser på, hvordan digitaliseringen påvirker medarbejderne i bilhusene.

Vi forsøger at gøre det nemt. Biltorvet er ejet af bilforhandlerne og har kun én mission: At levere det smarteste IT på markedet til bilforhandlere. Vi lykkedes med det meget af tiden. Men vi kan også se af statistikkerne, at der er enorme forskelle i, hvordan IT bliver udnyttet i de forskellige bilhuse.

Der sidder nemlig nogle mennesker derude, som skal styre og administrere det her i deres dagligdag. Men forandringer opleves meget forskelligt, så hvordan sikrer man sig, at man husker mennesket i en digital forandringstid. Hvilke reaktionsmønstre skal man forvente? Hvad er det, de her mennesker bliver udsat for?

Alt det kigger vi dybt ind i med ekspertens skarpe øjne, når vi kigger på hvordan vores forunderlige hjerne fungerer med hjerneforsker og tv-personligheden Peter Lund Madsen.

Systemer samler støv
Her vil han se på, hvordan vores hjerner bliver udfordret af den digitale forandring. Biltorvet udvikler fine digitale systemer, der kan alt mulig smart og sofistikeret. Men hvordan skal man forberede sine medarbejdere på forandringen? Det nytter jo intet at lave systemer, der blot samler støv.

Kom derfor med til Biltorvets Årsdag den 21. maj og bliv klogere på dig selv og digitalisering. Biltorvet vil efter seancen med Peter Lund Madsen naturligvis også vise de sidste skrig indenfor digitalisering – nu vi har lært, hvordan vi grejer det i vores hoveder.

Det foregår i to workshops, hvor vi i den ene handler om forhandlerhjemmesider, som Biltorvet lige nu har ret stor succes med. Her vil vi komme ind på det nyeste tiltag, nemlig at kunne vise bilannoncer på det sociale medie Facebook.

Dybt i digitaliseringen
I den anden workshop går vi helt dybt ind i digitaliseringens muligheder med salgsprogrammet AutoDesktop. Salget kan nu foregå helt papirløst med NemId, du kan lave serviceaftaler og den tilhørende app har fået mange nye features, der gør det nemmere for bilsælgeren på farten. 

Husk at sætte kryds den 21. maj. 

Det foregår på Severin kursuscenter i Middelfart, og det er gratis og inkluderer ovenikøbet Severins berømte kagebord. Vel mødt.

 Læs mere og tilmeld dig her 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.109